Seksuaalselt õnnelike paaride saladused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Su õde, parim sõber, kolleeg - kuuled pidevalt lugusid naistest, kel on oma partneritega imeline voodielu.

Portaal MSN Glo uuris seksuaalselt õnnelikelt naistelt, millised on nende suhete saladused.

Nad lisavad seksi oma graafikusse: kui lepite partneriga kokku, millised õhtud on mõeldud seksimiseks, ei saa te kumbki kasutada ettekäänet, et olete pikast päevast väsinud või et teil on teised plaanid. Eksperdid ütlevad, et pikaajalises suhtes olevate paaride jaoks tähendab seksi kokkuleppimine seda, et saadakse parem ja tunduvalt nauditavam seksuaalne kogemus.

Neil on usaldus: usaldus, mugavus ja enese vabalt tundmine leiavad aset siis, kui kuulate üksteist aktiivselt. Eksperdid soovitavad üksteist kuulama õppida ja samas ka oma tundeid väljendada. Kui tunnete, et olete liitlased, mitte vaenlased, on voodielu ausam ja loodetavasti ka kuumem.

Nad on kiired: partnerid, kelle elutempo on kiire - eriti siis, kui nad on värsked lapsevanemad - on ära õppinud, kuidas kiiresti seksida. Kui suudate välja mõelda, kuidas 20 minutit oma kasuks ära kasutada, saate vältida mõõnaperioode oma sekselus.

Nad suhtlevad: pole võimalik mõista, mida partner tahab või soovib, kui te omavahel sellest ei räägi. Seksi ajal anna sõnadega oma partnerile märku, mida ta teha saaks, et sinu nauding suureneks.

Nad eksperimenteerivad: inimesed peaksid olema julgemad ja avatumad, et end seksuaalselt rohkem väljendada. Tuleb leida õige tasakaal: ära ole nii tagasihoidlik, et partneril hakkab igav, aga samas ära ole nii seiklusjanuline, et teievaheline intiimsus kaob. Võib-olla peaksite proovima seksi kodust väljaspool.

Nad ei otsi ettekäändeid: ära lase ettekäänetel oma elu juhtima hakata. Kui midagi jääb teie seksile ette, siis üritage olukorda muuta, aga kui probleemi pole võimalik parandada, siis peaksite ehk terapeudi poole pöörduma.

Nad näevad head välja: see pole oluline vaid selleks, et partneri silm puhkaks sind vaadates. Kui hoolitsed oma välimuse eest, siis on sul endal ka parem enesetunne. See suurendab omakorda su seksuaaltungi. Seega, tee ükskõik mida, mis sinus seksika tunde tekitab ja mees märkab seda peagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles