Mida ei peaks kunagi mehega arutama?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks parimaid nõuandeid, mida keegi anda saab on: «Ära aja ebaviisakust ja intiimsust segamini.» Tänapäeval on tänu erinevatele sotsiaalvõrgustikele väga lihtne paljude inimestega liiga palju intiimseid fakte jagada, aga mõtle enne, kui teatud teemadega oma mehe poole pöördud.

Mida ei peaks kunagi oma kaasaga arutama? Portaal gurl.com toob kümme näidet.

Mida dermatoloog ütles

Sul on veider lööve? Seljal on kohutavalt vinne? Tore, need on ühed kõige vähemseksikad teemad, mida kellegagi arutada. Räägi neist oma ema, sõbranna või õega. Aga kindlasti mitte oma mehega, eriti suhte alguses. Ta ei taha sellist infot teada.

Unenägu, mida eile nägid

Kas on midagi veel tüütumat, kui keegi seletamas, millist veidrat unenägu ta nägi? «Ja siis seal oli merilõvi, kes polnudki nagu merelõvi, aga samas oli ka ja järsku muutus ta banaaniks...» Haigutus.

Kuupuhastus

«Vabandust, aga mul on vaba nädal.» Kõik. Ei mingit selgitamist kõhuvalu, tampoonide, pesukaitsmete ja rikutud aluspesu teemadel. Menstruatsioon on niivõrd naiselik ja keeruline teema meeste jaoks, et kui mõni neist üritab asjale täpsemalt pihta saada, tunneb ta tülgastust, hirmu ja segadust. Hoia selleteemalised vestlused sõbrannadele.

See viga, mille mees tegi... kolm kuud tagasi

Tülitsemise kuldne reegel on see, et vanu asju ei tooda päevavalgele. Kui olete mingil teemal juba vaielnud ja ära leppinud, siis pole mingit põhjust, miks peaks seda sama asja uuesti meelde tuletama.

Kui väga sa tema ema vihkad

Kõik teavad, et oma pere üle võib 24/7 viriseda, aga kui keegi teine kampa lööb ja sinu peret maha tegema hakkab? Hoidku alt! Seda võib olla keeruline vältida, kui mees pidevalt oma pere üle kurdab, aga kaasarääkimine võib sinust ema-tüdruksõbra võistluses kaotaja teha.

Sinu hiljutine toidumürgitus

Haige olemine tekitab tihti tunde, et tahaks igat rõvedat üksikasja jagada, mis selle aja jooksul juhtus. Aga ürita end siiski tagasi hoida ja mitte kohtingu ajal rääkida oma toidumürgitusest. Põhimõtteliselt on see meeleolu tapja.

Kõik asjad, mis sulle enda juures ei meeldi

Meil kõigil on üks sõber, kes pidevalt küsib, kas ta näeb paks välja. See on tüütu, kas pole? Aga naised mõistavad sellist käitumist. Mehed mitte. Nad ei taha kuulda, kuidas sa tunned muret kõhul olevate rasvavoldikeste üle või kui sa kurdad, et su rinnad on liiga väikesed. Mehed ei vaata naisi nii kriitilise pilguga, kui naised ise seda teevad.

Tema kondised käed/olematud kõhulihased/liiga suured rinnad

Tuleb välja, et kommentaarid näiteks liiga kondiste käte kohta mõjuvad meestele samuti nagu see, kui keegi naise tselluliidile tähelepanu tõmbab. Ka meestel on nimekiri kehaosadest, mis neile enda juures ei meeldi, seega ole ettevaatlik, kuidas sa oma meest norid.

Tema eks

Mida rohkem sa tema eksnaisest räägid, seda enam arvab tema, et tunned end ohustatuna. Ja see näitab sind nõrga ning haletsusväärsena. Ta on sinuga, mitte oma eksiga, seega, kui puudub hea põhjus, miks tema eksi oma kinnisideena kaasas kanda, kohtle teda, kui suvalist naist.

Sinu eks

Sinu praegune kallim pole huvitatud sellest, mis enne teda toimus. Tundub võib-olla naeruväärne, aga paljud mehed tahavad uskuda, et enne neid polnud naine kogenud ühtki suudlust, ta polnud enne kellegagi maganud ega kedagi armastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles