Paarid avaldavad pika abielu saladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaal Yahoo! Shine vahendab paaride tarkuseid, mille nad on abielus olles omandanud. Miks? Sest, kui inimene on abielus olnud kauem kui pool oma elust, siis on tal kindlapeale teistele paar nippi jagada.

Leia aega iseenda jaoks

«Minu hobiks on jooksmine ja mu abikaasa tegeleb stand-up komöödiaga. Planeerime puhkuseid tema maratonide järgi ja tema käib kõiki mu esinemisi vaatamas. Meile meeldivad kohtinguõhtud, aga igal inimesel on vaja midagi, mis on oluline vaid talle,» jagasid Caroline ja Scott, kes on koos olnud alates 17. eluaastast.

Huumor toidab mõistust

«Üritame üksteist võimalikult palju naerma ajada. Saadame teineteisele naljakaid sõnumeid ja pilte terve päeva jooksul,» rääkisid Abbie ja James, kes on koos alates 18. eluaastast.

Pärast vabandamist ei tohi enam viha pidada

«Üritame mitte emotsioone enese sisse koguda, seega, kui tekib probleem, ütleme selle välja, arutame seda, kuulame ja siis vabandame. Oluline on aktsepteerida üksteise erinevusi ja võimalusi ning edasi liikuda,» arvasid Lori ja Andrew, kes on koos juba keskkooli ajast.

Abielu = töö

«Võta abielu kui tööd, suhtu sellesse nii, et ronid karjääriredelil ülespoole. Tegele väljakutsetega, tee ületunde kui tarvis ja planeeri koosolekuid, et arutada progressi. See on sinu kõige tähtsam töökoht,» ütlesid Jenny ja Rufus, kes on koos olnud alates 16. eluaastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles