Nõuandeid, kuidas valentinipäev vallalisena üle elada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valentinipäevani on vähem kui kuu aega, poed tellivad juba punastes hõbepaberites šokolaade ja hotellides tehakse selleks romantiliseks päevaks broneeringuid. Kas sina oled valentinipäeva peale juba mõelnud?

Kui õnnelikud paarikesed ootavad valentinipäeva suure ärevusega, siis vallalised peavad plaane, kuidas sellest päevast võimalikult vähe end segada lasta. Võib-olla kuulud valentinipäeva vihkajate hulka, kuid fakt on see, et see päev tähendab naistele peaaegu sama, mis meestele jalgpalli finaalmängud, kirjutab YourTango.

Kuidas romantiline päev üle elada siis, kui oled vallaline? Siin on mõned nõuanded.

1. Sul pole vaja kaaslast

See pole veel maailma lõpp, kui oled valentinipäeval ilma kaaslaseta. Kui oled suhtes, mis on oma eluea juba ära elanud, ära karda sel minna lasta. Mõned paarid jäävad kokku, et kasutada valentinipäeva mõõdupuuna, mis aitab otsustada, kuidas edasi liikuda. Sul on parem olla üksi, kui olla sel paaridele mõeldud päeval õnnetus suhtes.

2. Korralda tüdrukute õhtu

Pole midagi paremat, kui suur kamp sõbrannasid, kellega koos linnas lõbutseda. Kandke kõik näiteks punast, kui tunnete end seksikana. Või valige musta värvi kostüümid, et väljendada oma vastumeelsust selle päeva suhtes. Korralda oma pidu ja sa ei märkagi armunud paare enda ümber.

3. Armu kõigepealt iseendasse

Parim armusuhe elu jooksul on see, mis sul on iseendaga. Kui mees näeb enesekindlat naist, tõmbab naine teda kui magnet, hoolimata naise kleidi suurusest või mõnest muust ebakindlust tekitavast asjaolust. Vaata peeglisse ja ütle endale, et oled ilus täpselt sellisena nagu sa oled, isegi siis, kui see tundub sulle hetkel kõige keerulisema teona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles