Viis valet, mida võib mehele rääkida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Abielus ei tohiks valetada. Kogu aeg peaks partneriga aus olema. Õige või vale? Tegelikult on asi nii, et mõnda asja lihtsalt ei taha mehele rääkida. Ja see on normaalne, sest mida ta ei tea, ei saa talle ka haiget teha.

Näiteks, kas mees on sinult kunagi küsinud, kas mõni riietusese teeb ta paksuks? Kui jah, siis isegi, kui vastuseks on «jah», ei ütle sa talle kunagi nii. Mitte kunagi.

Mis saab aga nendest kordadest, kui tema tahab seksida, aga sina mitte? Kas oled vastuseks öelnud, et oled väsinud, tunned end haiglaselt või sul oli pikk päev, kuigi ükski neist ei vasta tõele? Siis oled oma mehele juba valetanud. Kõik naised teevad seda. Siin on viis asja, mille kohta võib mehele valetada, vahendab portaal TheStir.

1. Ei, kallis, ta polnud üldse kena

Kujuta ette: käisid just mehega kinos filmi vaatamas, mille peaosatäitjaks oli kuum meesnäitleja ning su mees tunneb end nüüd veidi ebakindlalt. Kui oleksid tema asemel, siis tahaksid ju mehelt kuulda, et ekraanil olnud naisnäitleja polnud üldse nii ilus, kui sulle tundus. Mees ilmselt mõistaks sind ja annaks vastuse pisivale. Sama peaksid ka sina tegema.

2. Mul on peavalu

Mõnel õhtul ei tundu seks üldse hea idee olevat, aga mees ei pea seda teadma. Ta peab vaid teadma, et ei saa seksi heal põhjusel. Seega anna talle see põhjus, isegi siis, kui see on vale.

3. Sa näed hea välja

Ka mehed muutuvad oma välimuse suhtes ebakindlaks. Nad tahavad teada, kuidas ta kingad sobivad pükstega või kas ta särk on liiga kitsas. Mõnikord on hea aus olla. Kuid mõnikord tahab mees vaid kuulda, et ta näeb hea välja. Isegi siis, kui tegelikult ei näe.

4. Ma ei pannud tähelegi, et sa juurde oled võtnud

Jah, panin tegelikult küll. Kuid sellisel juhul on aususe jaoks oma aeg ja koht. Kui mehe enesetunne on oma välimuse tõttu halb, siis pole kindlasti õige aeg talle meelde tuletada väikest õllekõhukest, mis iga õhtuga tundub kasvavat.

5. See oli allahinnatud

Mõnikord ostavad naised omale teksased, mille hind on naeruväärselt kõrge. See ei tohiks kedagi üllatada. Ometi ei saa mehed sellest reeglina aru. Kui ütled mehele, et ostsid midagi allahindluse ajal, jätab ta su tavaliselt rahule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles