Riina Suhotskaja: lapsega ei käi kõik kellapealt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Suhotskaja
Riina Suhotskaja Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Aeroobikatreener Riina Suhotskaja jätkab kolmeaastase poja kõrvalt erinevates spordiklubides treeningute andmist ning peab selleks nüüd kavalalt oma aega planeerima, et mitte hiljaks jääda, kirjutab Kroonika.

Riina Suhotskaja (41) ja Alar Kajari (39) ostsid hiljuti Nõmmele kodu, et lapsega oleks turvalisem elu ja sportimisvõimalused käe-jala juures. Nüüd saabki ta koduõuelt otse suusatama minna ning suvisel ajal rattaga turule sõita. Majas on ka avar jõusaal treeningvahenditega, kuid Riina seal trenni ei tee. Küll meeldib tal sealsete suurte peeglite ees aeroobikatrenni kavasid ette valmistada.

«Käime poisiga ujumas ja trennis, niisama spordihallis jooksmas, ja batuudikeskuses Skypark hüppamas,» tutvustab naine oma sportlikku päevaplaani väikse lapsega. «Lapsega ei käi kõik kellapealt. Me võime planeerida, et näiteks kell üksteist oleme Skyparkis, aga kunagi ei tea ju lapse tuju ega meeleolu – mõnikord ta tahab veel näiteks kümme minutit rongiga mängida, ja siis ongi lihtsam see kümme minutit veel mängida ja kodust ilma draamata lahkuda…»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles