Mida teha, kui ripsmetušš jääb tükki?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ripsmetušš on kohustuslik komponent iga naise meigikotikeses, isegi siis, kui oma ripsmed on loomulikult pikad ja lopsakad. Ent paljud naised ei tea, kuidas ripsmetušši peale kanda nii, et ripsmetele ei tekiks ebameeldivaid tušitükke.

Selle asemel kiputakse katsetama erinevate tuššidega, mis küll lubavad viimistletud tulemust, kuid vale kasutamise tõttu ei suudeta seda saavutada, kirjutab portaal femalefirst.co.uk.

Ripsmetušš on kui silma raamistaja ning selle võimsuses on täielikult muuta ripsmete välimust. Ometi võib tihti juhtuda, et ripsmetele jäävad tuši tükid või kleepuvad ripsmed pärast tuši pealekandmist kokku. Kuidas seda vältida?

1. Veendu, et ripsmetušš pole liiga vana. Aegunud tušš tõstab silmapõletiku riski ja tekitab ka soovimatuid tušitükke ripsmetele.

2. Kui su ripsmetušš on suhteliselt uus, siis võib harjase külge jääda liiga palju tušši. Üks võimalus tükkide vältimiseks on kasutada salvrätti, et üleliigne tušš maha pühkida enne, kui hakata silmi värvima.

3. Tee siksakke. Alustada tuleks ripsmete kinnituskohast ja siksakke tehes liigutada harjast ripsmete otsteni. Sel viisil saavad ripsmekarvad üksteisest eristatud ja nii on lihtsam vältida seda, et need hiljem kokku kleepuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles