Kas mehed ja naised saavad olla sõbrad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas platooniline sõprus mehe ja naise vahel on tegelikult võimalik?

Teatud inimeste puhul võib see olla keeruline seksuaalse keemia tõttu, kuid tegelikult võib meeste ja naiste vahel eksisteerida sõprus, kirjutab YouTango.

Intiimsus puudub

Uuringud on näidanud, et kui naine astub seksuaalsesse suhtesse või mis iganes intiimsesse olukorda mehega, muutub ta emotsionaalselt klammerduvaks. Kui tahad mõne mehega pikaajalist sõprust säilitada, hoidke magamistoast eemale.

Ole tema paariline

Kui sulle just ei tundu, et te kaks olete hingesugulased, mis tähendab seda, et tegelema peaks juba suuremas plaanis probleemiga, ei tohiks sul olla raskusi sellega, et aidata tal leida seda õiget. Sõbrannasid oled ilmselt kuttidega kokku sokutanud, miks sa oma meessoost sõbraga siis sama ei võiks teha?

Tehke koos asju, mida sõbrad teevad

Kui temal pole midagi selle vastu, minge koos näiteks šoppama. Kui teid mõlemaid huvitab sport, vaadake koos mõnda spordimängu. Võib-olla armastate muusikat - minge koos kontserdile. Mis see ka poleks, seadke oma suhe üles ühistele huvidele.

Ära muutu armukadedaks

Kui sulle just ei tundu, et ta peaks terve oma ülejäänud elu sinuga veetma, siis tee endaga kokkulepe, et sa ei muutu tema kaaslaste peale armukadedaks. Armukadedus võib vabalt suhte rikkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles