Kolm noormeest müüvad koolitöö kõrvalt looduslikku kosmeetikat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta novembrikuu alguses alustas Tartu Kunstigümnaasiumis tegevust õpilasfirma Trio de Jacks. Õpilasettevõte koondab kolme 11. klassi noormeest, kes otsustasid hakata müüma kehahooldustooteid.

Tooted (kehakoorijad, vannipiimad, vannimuffinid, vannisool) on valmistatud käsitööna ning kasutatud on kvaliteetseid ja looduslikke tooraineid. Ilutooted on mõeldud eelkõige naistele ning on valmistatud õpilasfirma tellimusel oma koostööpartneri poolt.

Noormeeste tooted on erilised mitmel põhjusel: müüjateks on kolm tavalist kutti, tooted on võrreldes sarnastega tunduvalt soodsamad, tooteid ostes toetavad kliendid Eesti Vähiliidu rinna- ja emakakaelavähi ennetustegevust. Samuti on varsti võimalik soetada noormeeste päris enda idee põhjal valminud toodet. Põnevaid uudiseid on oodata juba selle aasta veebruarikuus.

Õpilasfirma tooteid on võimalik soetada läbi Facebooki lehekülje ja õpilasfirmade laatadel, järgmine leiab aset 9. veebruaril Tallinna Kristiine keskuses. Ettevõtlikud noormehed on osalenud juba Pärnu ja Tartu õpilasfirmade laadal. Viimasel tunnistati noormeeste äriidee üheks parimaks ning neile omistati preemia «Parim välise potentsiaaliga».

Lisainfo ja fotod toodetest: www.facebook.com/triodejacks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles