Lapsele selga, jalga, tuppa

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinna lastepoodide sekka lisandus järjekordne uustulnuk – Ovane. Omanäolise ja mõnusa õhustikuga poe valik hiilgab heade Skandinaavia rõivamärkidega, ennekõike on mõeldud tüdrukutele-poistele beebieast kümneaastasteni.

Kõige pisematele pakutakse erilisema disainiga lutte, lutipudeleid, pudipõllesid jm, mänguasjad pärinevad Prantsuse vanadelt traditsioonidega tegijatelt. Ei puudu ka Eesti disain, näiteks Poeet Desing rõõmustab lapsi ainulaadsete pabernukkude kollektsioonidega, Sirje Raudsepp vahvate Mõmmide ja Mimo-jänkudega ning firma Radis värviliste kriiditahvlitega. 

Moodsalt ja soodsalt

Nüüd, kui kaup odavatel väljamüükidel, säilitage kaine mõistus ja ostke vaid seda, mida tõesti vaja. Eelistage kuumale trendikraamile pigem korralikke saapaid, baleriinasid, väärt märkide teksaseid, spordiriideid. Alati võiks garderoobis olla mõni klassikaline kostüüm, mantel (pildil Ivo Nikkolo), bleiser, must kleidike, naturaalsest materjalist džemper...

Lahedaid rõiva- ja jalanõuleide võib teha ka näiteks Viking Line Outleti poes, kus saadaval hea hinnaga Tommy Hilfigeri, Ganti, Hugo Bossi, Armani jt tuntud märkide esemeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles