Miks mehed petavad ja kuidas seda vältida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid, et su mees sind teise naisega ei petaks, pole midagi efektiivsemat kui tervislik suhe. Ometi võib olla keeruline hoida meest pidevalt huvitatuna, et tal nõrkushetke ette ei tuleks.

Miks suhtes olevad mehed oma partnereid petavad? Siin on mõned põhjused, vahendab magazine.foxnews.com.

1. Peamine põhjus, miks mehed petavad, on see, et nad on end psühholoogiliselt suhtest välja lülitanud, või vähemalt suhte seksuaalsest osast. Võib-olla on ta täielikult huvi kaotanud või tüdinud seksist, mis enam midagi huvitavat ei paku. Igavus on sama palju tema kui sinu süü, aga fakt on see, et ta on tüdinud ning vajab uut väljakutset.

2. Teine tähtis põhjus on võimalus. Võib-olla on tegemist tema kolleegi, endise klassikaaslase või juhututvusega, kelle ta baarist leidis - erutus millegi uue ees tekitab temas tunde, et teda jälle tahetakse. Võib-olla läheb ta kaasa vana hea meelitusega «vaid üks kord endiste aegade nimel» või on kokteilid tema otsustusvõime ära nullinud.

3. Mehed võivad petta ka siis, kui neile tundub, et nad kannatavad emotsionaalse kaose käes, mis on tekkinud võib-olla mõnest tigedast vaidlusest partneriga. Mehed tegelevad probleemidega sageli läbi enesehävituslike meetmete, nagu joomine, narkootikumid, vägivaldne käitumine või keelatud seks. Nad on nõus kasutama ükskõik mida, et valu ära kaoks ja seks on selleks päris hea tegevus.

Kui soovid vältida seda, et su mees uitavalt ringi hakkaks vaatama, tuleks ennetada seda, et tal selleks üldse põhjust või võimalust oleks. Siin on mõned nõuanded, mida selleks teha:

1. Hoia suhet huvitavana. Kui oled tüdinud teie voodielust, siis tõenäoliselt on tüdinud ka mees. Muuda midagi. Ole see, kes tihemini seksi alustab ja võta ohjad enda kätte. Proovi neid asju, mis mehele meeldisid siis, kui teie suhe alles algas.

2. Ära lase tal unustada, et oled olemas. Sa ei taha ju meest lämmatada või tunduda liialt klammerduv, kuid ta on siiski sinu mees. Kui ta on õhtul kauem tööl või meestega väljas, saada talle lühike sõnum, öeldes, et armastad või igatsed teha või, veelgi parem, et sul on talle kodus üllatus ootamas. Ära küsi, kus ja kellega ta on või mis kell ta koju jõuab. Sa oled talle juba meenutanud, et kodus on tal armastav naine, kes tema peale mõtleb. Kasuta oma armastust, et tema peast süüdlaslikud mõtted välja ajada.

3. Anna märku tagajärgedest. Juba suhte alguses võid talle pooleldi naljatades teada anda, et sa ei kannata petjaid. Talle jääb see meelde ja ta mõtleb sellele enne, kui kõrvalsuhtesse astub. See ei pruugi teda küll takistada, ent kui sa oled tema jaoks kallis, siis võib sellest kasu olla.

4. Ära nääguta. Mõni mees elab oma partneri nimel ja mõni lihtsalt kannatab partneri ära. Ole selline naine, kelle nimel mees elab. Valmista toitu, mis talle maitseb, vaata tema koos jalgpalli, anna talle ruumi ja rahu, kui ta seda vajab ning kingi talle palju õrnu puudutusi ja suudlusi, et ta ei kaotaks sinuga sidet.

Ja kõige tähtsam - ära nääguta temaga hävituslikul moel. Pea meeles, et oled tema tugi, seega, kui sina tema vastu karm oled, siis pole tal kellegi poole pöörduda. Tal pole samu valikuid, mis sinul - pisarad, sõbrannad, ema või lohutusjäätis. Teise naise avali käed võivad sel hetkel olla just see, mis teda rahustab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles