Kuidas fotodel hea välja näha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljusid naisi vaevab tihtipeale küsimus, kuidas ikkagi näha fotodel hea ja värske välja. Moe- ja iluportaal stilist.ee annab mõned nõuanded, kuidas end enne pildistamist meikida.

Kasuta kollase tooniga puudrit

Kuna sära ning kuma andvad puudrid peegeldavad valgust, sobivad pildistamiseks paremini kollakad puudrid.

Must lainer ja must ripsmetušš

Paljud eksperdid soovitavad fotodel kasutada musta silmalainerit ja musta ripsmetušši. Isegi kui sa tavaliselt kasutad pruuni, vali siiski must, sest tumedam toon annab suurema kontrasti, mis omakorda tekitab optilise illusiooni, et sinu silmad on suuremad.

Põsepuna

Tugeva välgu kasutamisel ei saa mitte mingil juhul vahele jätta põsepuna. Vastasel korral võid fotol jääda kahvatu ning ilmetu.

Huulepulk

Ära unusta huulepulka! Muidu võib juhtuda, et sinu nägu ning huuled sulanduvad fotol ühte. Sa ei pea ilmtingimata valima erksat tooni, kuid vajalik on tekitada kontrasti.

Kontuur

Tõsta esile enda näo parimad osad neid kontuurides. Kasuta päikesepuudrit, mis on sinu näonahast paar tooni tumedam ning kanna seda põsesarnade alla, nina väliskülgedele, lõuale ja otsaesise väliskülgedele. Heledamat puudrit võid kanda kohtadele, kuhu langeb valgus.

Valge lauvärv

Muuda enda silmad suuremaks ning värskemaks, kandes pisut valget lauvärvi oma silmade sisenurkadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles