Emma Watson: tahan olla ideaalne!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: Reuters / Scanpix

Noor näitlejanna Emma Watson on iseenda suurim kriitik ning tunnistab, et tema pidev ideaali poole püüdlemine võib olla «ärritav».

Näitlejanna sõnul on tema kinnisideeks see, et ta oleks ideaalne. Watson on saanud oma tööka ja karmi natuuri juristidest vanematelt ja kuigi naine kinnitab, et on iga osaletud projekti üle uhke, võib ta enese suhtes väga karm olla, kirjutab femalefirst.co.uk.

«Mu vanemad on mind õpetanud armastama ja austama seda, mida teed ning selle üle uhke olema. Ühtlasi olen iseenda suurim kriitik, tahan alati paremaid tulemusi saada ning püüdlen selles suunas, et iga kord parem olla,» sõnas 22-aastane näitlejanna.

«Minu jaoks tähendab õnn seda, et leian rahuldust tehtud tööst ja mul on tervislikud suhted inimestega, kellest hoolin,» avaldas Watson.

Watson naaseb jaanuaris tagasi Browni ülikooli, et jätkata oma õpinguid. Tema sõnul aitab õppimine tal kahe jalaga maa peal püsida tema hullumeelse Hollywoodi elustiili kõrval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles