Horoskoop: mida toob aasta 2013 Kaksikutele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Kaksikute tähtkujus sündinutele!

KAKSIKUD (21. V – 20.VI)

Oled alati endasse uskunud ja teed seda ka 2013. aastal. Samas võid muuta oma käitumist. Mis aga puudutab töösse, siis ei lase sa ette seatud sihist kõrvale kallutada. Võimalik, et saad mõne lähedase kaudu suurema rahasumma.

Mis aga puutub armastusse, siis suhetes on oodata uusi tuuli. Suudad enda tundeid näidata rohkem, oled avatum ja positiivsem. Samuti võib ette tulla armumist esimesest silmapilgust. Päevakorrale võib kerkida isegi abiellumine. Kui aga suhtesse on varem mõrad tekkinud, siis nüüd on aeg need parandada.

2013. aasta on rahalises plaanis eriti hea neile, kes töötavad avalikkuses või finantsidega. Kui suudad kulud ja tulud tasakaalus hoida, siis saad hiljem endale midagi luksuslikku lubada. Aasta teisel poolel aga tasuks investeeringute suhtes ettevaatlik olla.

Pakatad kogu järgmise aasta tervisest ning oled vitaalne. Samuti peaksid jälgima, mida sööd ning liikuma regulaarselt. Need takistavad stressi tekkimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles