Horoskoop: mida toob aasta 2013 Sõnnile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Sõnni tähtkujus sündinutele!

SÕNN (20.IV – 20.V)

2013. aastal tasuks rahulik olla, sest nii suudad asjad kontrolli all hoida. Aasta on üldjoontes üsna rahulik, kuid valmis tuleks olla sotsiaaleluga seotud altminekuteks. Oma rolli hakkavad mängima rahaküsimused ja pereprobleemid. Võid tunda, et vastutad kõigi ja kõige eest oma ümbruskonnas. Võta aega enda jaoks ja ka kõige keerulisem olukord laheneb.

Mis puutub aga karjääri ja töösse, siis leiad endale uusi väljakutseid. Samas võib tööalases partnerluses ette tulla komistuskivisid, kuid varasemad kogemused on need, mille abil kõik raskused ületad. Aasta soosib ka tööalast reisimist.

Kui oled vallaline, siis 2013. aastal võid leida õige partneri. Kui aga oled suhtes või abielus, siis sinu ja su partneri vaheline armastus õitseb. Möödunud aastal aset leidnud suhtelahkhelid on kadunud. Saad suhetes mingis mõttes alustada puhta lehena.

Rahalises plaanis võib aasta alguses raskusi olla. Kui õpid finantsidega paremini ringi käima, taastub rahaline seis kiiresti. Võid saada mingi pakkumise, mis su sissetulekut märgatavalt kasvatab.

2013. aastal on üldine tervislik seisund hea. Pingeid võivad tekkida emotsioonidest, kuid need on ületatavad õige suhtumise ja regulaarse treeninguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles