Müüte pohmelli kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jõulud ja aastavahetus on selja taga ning arvatavasti sai võetud nii mõnigi klaasike kangemat kraami. Ärkasid täna hommikul pohmelliga või ilma? Loe, millised pohmellimüüdid tõele ei vasta.

Alkoholi joomine langetab veresuhkru taset ning seetõttu võib keha ekslikult arvata, et peab tarbima rohkem kilokaloreid. Tekib isu rasvase järgi, et energiataset taastada, kuid oluline on valida õiged toidud, et karmi pohmelli vältida, kirjutab femalefirst.co.uk.

Praetud toidust üksi jääb väheks. Proovi parem mõnd bakteririkast probiootilist jooki, sest see mõjub kõhule õrnalt.

Sinu sõber on B-vitamiin. Söö kausitäis hommikusöögihelbeid piimaga, mis sisaldab ohtralt B-vitamiini ja annab kehale energiasööstu. Kui see sulle vastu ei hakka, lisa helvestele ja piimale ka banaani, sest see taastab kaotatud kaaliumivarud.

Enne uinumist söömine ei imenda kogu alkoholi. Toit peaks su kõhus olema juba enne alkoholi tarbimist.

Valuvaigisti võtmine joomise ajal ei vähenda järgmise hommiku peavalu. Parem maga ja võta siis valuvaigistit.

Vee joomine järgmisel hommikul ei väljuta kehast alkoholi. Muidugi see aitab, kuid olulisem on juua vett alkoholi tarbimise vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles