Seitse kuulsat naist, kes sel aastal esmakordselt emaks said

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox
Megan Fox Foto: AFP / Scanpix

Kuulsuste seas on 2012. aasta olnud justkui beebibuumi aeg – paljud meelelahutusmaailma tuntud naised said sel aastal esimest korda emaks.

Portaal femalefirst.co.uk tõi välja seitse tuntud naist, kelle pere sel aastal suuremaks kasvas.

Megan Fox

Kaunitar Megan Fox, kes on abielus Hollywoodi kuuma näitleja Brian Austin Greeniga, hoidis oma rasedust salajas mõnda aega ning tal õnnestus varjata ka oma pisipoja Noah sündi nii mõnegi nädala vältel. Näitlejanna on intervjuudes õhanud, et emaks olemine on imeline. «Terve see aeg on olnud vaimustav, sest ma ei teadnud enne, et on võimalik kedagi nii palju armastada,» ütles naine ühes jutusaates.

Adele

Võimsa häälega lauljanna Adele ja tema elukaaslane Simon Konecki said oktoobris pisipoja vanemateks. Adele ja Simon olid lapse sünni üle väga rõõmsad ning on pisikese nime ning sünniandmeid salajas hoidnud.

Hilary Duff

Laulja ja näitleja Hilary Duff sünnitas märtsikuus poeg Luca. Duff pole oma emadust varjanud, teda on korduvalt märgatud tänavatel asju ajamas koos pisikese Lucaga. Duffi sõnul on lapse saamine muutnud tema abielu tugevamaks, sest lapse kasvatamisel tuleb väga palju üksteisele toetuda. Naine on öelnud ka, et lapsega kaasneb niivõrd palju armastust, mida ta enne ei osanud üldse ette kujutada.

Drew Barrymore

Näitlejanna Drew Barrymore on öelnud, et oma pisitütre esmakordselt nägemine oli tema elu kõige parem hetk. 37-aastane näitlejanna sünnitas sügisel tütar Olive’i, kes oli tema esimene laps abikaasa Will Kopelmaniga.

Jessica Simpson

Lauljanna Jessica Simpson on intervjuudes lausunud, et emadus on unelm ning et tema kihlatu Eric Johnson on maailma parim isa. Simpsonil sündis sel aastal tütar Maxwell ning hiljuti avaldatud andmetel on naine teist korda lapseootel.

Anna Paquin

Üllatav on see, et seriaali «Tõeline veri» (True Blood) staarid Anna Paquin ja abikaasa Stephen Moyer on oma peaaegu viiekuuste kaksikute sugu ja nimesid suutnud avalikkuse eest varjata. Paquin on aga äärmiselt uhke oma emarolli üle ja kuigi kaksikud sündisid paar nädalat enne õiget aega, oli nende tervis korras ning terve pere õnnelik.

Snooki

Reality-saatest «Jersey Shore» tuntud lühikest kasvu tõmmu näitsik Nicole «Snooki» Polizzi sünnitas selle aasta augustis oma esimese poja Lorenzo. Snooki pidi raseduse tõttu loobuma oma tavalisest elustiilist, mis hõlmas suures koguses alkoholi ja pidutsemist, kuid naine on kinnitanud, et on emana väga õnnelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles