Viisteist romantilist žesti, millega kallimat üllatada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ei ole keerulised – neis tekitavad head enesetunnet naise sõnad või teod. Proovi mõnda järgmistest nõuannetest kallima rahuldamiseks ja vaata, kuidas ta reageerib.

Mõni žest ärgitab romantikale, kuid mõni lõpeb kindlasti seksiga, kirjutab portaal lovingyou.com.

1. Spontaanne massaaž – kui mees vaatab mängu või keskendub parajasti millelegi muule peale sinu, hiili talle lähedale ning hakka tema õlgu masseerima. Võite massaaži soovi korral sensuaalseks muuta.

2. Hoidke käest kinni – kas vestlete kergetel teemadel või arutlete tulevikuplaate, hoidke käest kinni ja tundke seda sidet, mis teid ühendab.

3. Libista oma sõrmed läbi tema juuste – olgu tegemist tema juuste või rinnakarvadega, oma sõrmede libistamine läbi karvade stimuleerib tema igat keharakku.

4. Kirjuta kiri – jäta talle romantiline kirjake hambaharja kõrvale, autosse või kohvitassi alla.

5. Luba tal veeta õhtu kuttidega – oled üllatunud, et selline soovitus on siin nimekirjas? Aga mehed peavad seda romantiliseks.

6. Üllata teda oraalseksiga – siin ei tasu midagi ilustada. See on otsekohene, aus ja romantiline.

7. Aita tal hommikul riietuda – tee talle lipsusõlm, pane talle sokid jalga või nööbi kinni tema särk. Õhtul aita tal neist riietest välja pugeda!

8. Valmista talle õhtusöök – kui tihti oled kuulnud ütlust, et armastus käib kõhu kaudu?

9. Seksikas tekstsõnum – saada talle sõnum väikse vihjega, mis teda hiljem ootab... sõnade või piltide abil.

10. Jaluta ringi seksikas kostüümis – olgu tegemist pesu, medõe või teenija kostüümiga või eelistad täiesti alasti olla – kui tead, et veedate terve päeva vaid kahekesi, ole just selles riietuses.

11. Pese teda – liitu temaga duši all või minge koos vanni. Mõlemal juhul hindab ta seda. Mehed on laisad, pea seda meeles.

12. Lase tal lõõgastuda – isegi siis, kui teil on mitu tegevust, mille ühiselt peaksite ära tegema, luba mehel diivanil lebada ja lõõgastuda.

13. Ole sportlik – kui vihkad spordimänge, poe tema külje alla ja vaata koos mehega mängu.

14. Lase tal enda peal puhata – kui ta tahab pikutada, luba tal oma süles, rinnal või mujal puhata, ise samal ajal mehe põske paitades. Mehed on nagu väikesed lapsed.

15. Üllata teda töö juures – kui tead, et mees peab kauem töötama, võta kaasa toidud tema lemmikrestoranist ja üllata teda kontoris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles