Naised kulutavad soengule kümme päeva aastas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõni ehk ei imestagi, et värske küsitluse järgi kulutavad naised oma elust igal aastal lausa kümme päeva soengu viimistlemisele.

Küsitlusele vastanud väitsid, et nad kulutavad iga päev juuste pesule kümme minutit. Seejärel kulub veerand tundi juuste föönitamisele ning sama palju lisaks soengu kujundamisele, kirjutab Daily Mail. Kokku teeb see 40 minutit, mis kulub puhtalt juustele.

Pool küsitlusele vastanutest tunnistas, et peoks ettevalmistudes kulub soengule veelgi rohkem aega. Samas on ka neid, kelle arvates on igasugune lisavaev tarbetu – 12 protsenti vastanutest kammib oma juukseid vaid hommikul korra ning ülejäänud päevast on mureta.

Viis protsenti avaldas, et mõnel  päeval ei vaevu nad juukseid ei pesema ega kammima, vaid panevad juuksed lihtsalt kinni.

500 naise seas läbi viidud küsitluse juhi sõnul on see üllatav, et nii paljud naised iga päev pead pesevad, sest tegelikult ei peaks seda nii tihti tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles