Liina Stein jagab moepoes ZERO stiilinõuandeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooming - Liina Stein
Moelooming - Liina Stein Foto: Loomeinkubaator

Täna, 19. detsembril on moepoes ZERO° moekunstnik Liina Stein, kes kell 16-19 jagab moenõuandeid nii jõulupidustustele kui ka aastavahetussündmustele õige riietuse valikuks.

Liina Stein jagab kolmapäevasel õhtupoolikul soovitusi, kuidas aastalõpupeolt unustamatu emotsiooniga lahkuda ning tunda end erilise, veetleva ja seksikana. Eesti moeloojate moepoest ZERO  võimalik leida sobiv peokleit ning päästa valla oma sära ja energia.

Liina konsultatsioon aitab igal naisel jõuda äratundmiseni, kas detsembrikuisel üritusel mõttekam riietuda klassikalisse kokteilikleiti, eelistada trendikat sametkleiti või naelutada kõigi meeste pilgud endale kandes 50ndate stiilis korsett-tüllkleiti.

Lisaks preilidele on stiiliõpetusi kuulama oodatud ka mehed. Jõulude eel soovitab Liina härradele valgeid ja roosasid särke. Valget kannavad mehed, kes on ausad ja lugupidavad, tihtipeale kriitilise meelega. Roosat värvust eelistavad rõõmsameelsed, kompleksivabad romantikud, kes oskavad imehästi väljendada enda kiindumust ning tundeid.

Moepoes müügil olevad Liina Steini 2012/2013 sügistalvise kollektsiooni rõivad on mõeldud isikupärasele ja julgele naisterahvale, kes tahab erineda ning olla teistmoodi. Lõikelised lahendused on julged ja materjalid mugavad. Kangamustrid on disaineri loomingu osa ning igal hooajal valmistatakse vastavalt visioonile uus mustrikavand. Kõik kangad on käsitsi trükitud siiditrükitehnikas. Kollektsioonis jätkub piisaval määral nii draamat kui ka glamuuri. 19. Detsembril kell 16-19 on Liina Steini rõivaste hinnad ZEROs kuni 50 protsenti soodsamad.

Moepood ZERO asub Baltika kvartalis, Veerenni 24, Tallinnas. Vaata ka www.steinly.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles