Victoria Beckham jagas nõu, kuidas valida ideaalset peoriietust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: AFP / Scanpix

Endine tüdrukute bändi Spice Girls liige Victoria Beckham on oma moekollektsioonidega tõestanud, et teab täpselt, mis on trendikas ning tema stiilinõu tasuks tõsiselt võtta.

Victoria ei astu ise kunagi kodust välja hoolitsemata välimusega ning nüüd jagab ta naistele nõu, kuidas valida ideaalne peokostüüm, kirjutab femalefirst.co.uk.

Vali lihtne päevakostüüm, mida saab õhtuks kerge vaevaga üles lüüa

V. B.: «Kui lähed mõnele üritusele otse kontorist, anna oma riietusele särtsu väikese käekotikesega, kuldsete aksessuaaride ja kõrgete kontsadega.»

Ära kunagi alahinda imelise käekoti võimu

V. B.: «Õhtuks vali väike käekott, kuid samas piisavalt suur, et mahutada ära huuleläige ja telefon.»

Kanna pilkupüüdvaid kontsi

V. B.: «Ma ei väsi kunagi tikk-kontsadest. Need muudavad iga kostüümi imeliseks ja teevad ka jalad näiliselt pikemaks. Kui oled harjunud neid kandma, on need jalas ka uskumatult mugavad.»

Lihtsuses peitub võlu

 V. B.: «Kui ma pole kindel, millises riietuses peole ilmuda, valin pigem tavalisemad riided. Eelistatavalt peaks naine olema pigem vähem üles löödud, kui oma välimusega üle pingutama. Mõne tagasihoidlikuma õhtukleidi saab igapäevasemaks muuta sellele jaki peale pannes.»

Mõnikord on hea panustada 100 protsenti glamuurile

V. B.: «Ametlikuma ürituse puhul kannan mõnd oma signatuurkleiti, sest need on sobilikud ülikonda nõudvate ürituste jaoks. Ma tunnen end nendes enesekindlalt, sest ma tean, et mu firmamärk-kleidid näevad iga nurga alt imelised välja – see on alati oluline faktor õhtuste ürituste puhul. Sobitan kleidi juurde oma lemmikkontsad, lasen teha soengu ja meigi ning muidugi ei saa unustada ka väikest käekotikest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles