Üleskutse: mitu jõulukingitust tuleks lapsele teha?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Daily Mail kirjutas hiljuti töötust Briti naisest, kes teeb oma kahele lapsele kokku 40 kingitust, kulutades selleks kokku umbes 2500 eurot.

Naine saab riigilt aastas ligi 19 000 eurot abiraha ning on kingiraha teadlikult säästnud, et osta lastele kalleid ehteid, disainerrõivaid ja uhkeid tehnikaseadmeid. Kuigi see näide on kahtlemata ekstreemne, on siiski palju lapsevanemaid, kes soovivad jõulud lapsele eriliseks teha kallite kinkide näol. Samuti on aga neid lapsi, kes kasinat kinki põrnitsedes võrdlevad end teiste lastega ja tunnevad, et nad on seetõttu kuidagi kehvemad.

Hea lugeja, anna teada, kas kingid oma lastele mitu kingitust või piirdud ühega? Kui palju teie peres kingitustele raha kulutatakse ja kas jõulukingitus on Sinu meelest olulisem näiteks sünnipäevakingist? Mis summa piires kulu kinkidele arvestad ning kas see oleneb ka esemest või rõhud rohkem emotsionaalsele väärtusele?

Palun kirjuta oma arvamus kommentaaridesse või kirjuta pikemalt aadressile naine@postimees.ee, et võita iluauhindu Avonilt! Vastuseid ootame nädala lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles