Kes on cougar ja milliseid seksikaid saladusi ta varjab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kohanud sõna «cougar» mõnes uudises seoses Demi Moore’iga ja mõelnud, millele see sõna viitab? Otsetõlkes tähendab see puumat, kuid slängis öeldakse cougar naise kohta, kes eelistab suhteid luua endast nooremate meestega.

Neid naisi nähakse kui iseseisvaid ja enesekindlalt seksikaid tegelasi, kes on hingelt piisavalt noored, et endast tunduvalt nooremate meestega seksuaalsuhteid luua, kirjutab YourTango. Millised on aga cougar’ite seksikad saladused?

1. Ta on uhke oma välimuse üle. Ta teeb regulaarselt trenni, kannab seksikaid riideid ja temast õhkub energiat. Tal võivad olla mõned sünnitusjärgsed venitusarmid ja kõhul väike rasvavoldike, kuid ta võitleb võimsalt vananemise vastu. Ta tunneb end oma nahas mugavalt ning oskab lugeda kehakeelt. Kui cougar siseneb ruumi, siis teda kindlapeale märgatakse.

2. Ta on enesekindel ja tal on kõrge enesehinnang. Ta teab täpselt, kuidas oma vajadusi rahuldada või kelle poole pöörduda. Tema jaoks pole probleemiks igas vanuses meestelt austust nõuda. Ta ei karda üksinda olla ning oskab vabalt ise end lõbustada. Cougar ei sõltu meestest, et õnnelikku elu elada või end tervikuna tunda. Tal pole liigselt vajadusi ja reeglina just see noortele meestele meeldibki. Ta ei otsi abikaasat ega kiirusta meest tagant last saama, sest bioloogiline kell surub peale. See on tema jaoks juba läbitud etapp.

3. Ta on majanduslikult kindlustatud. Ta ei eelda, et mees teeb talle õhtusööke välja. Talle meeldivad materiaalsed asjad, kuid ta jää meestele lootma, et neid saada. Kui ta tahab minna restorani, teatrisse või spordiüritusele, võib ta seda vabalt ka üksi teha.

4. Ta on spontaanne. Ta on õhtuti kaua väljas ja võib olla viimane, kes peolt lahkub. Ta teab täpselt, kuidas lõbutseda.

5. Ta naudib seksi. Noored mehed on vägagi teadlikud sellest, et vanematel naistel on aastatepikkused voodikogemused ning nad teavad, kuidas mehi rahuldada. Nende enesekindlus magamistoas on suuresti see, mis mehi nende poole tõmbab. Cougar pole häbelik ning ütleb mehele otse, mis talle voodis meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles