Millele kulutavad mehed oma sissetuleku?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus küsitlus paljastas, et mehed on heldem sugupool, sest nad on nõus kulutama suurema osa oma sissetulekust partneri peale.

Suurbritannias läbi viidud küsitlusest selgus, et 21 protsenti küsimustele vastanud meestest on nõus suure hulga raha kulutama oma partneri peale võrreldes vaid 9 protsendi naistega, kirjutab naisteportaal femalefirst.co.uk.

Küsitluses osales ligi 4000 mõlema sugupoole esindajat ja küsitluse eesmärgiks oli uurida inimeste ostuharjumuste, rahaga seotud prioriteetide ja sissetuleku jagamise kohta enda, partneri, laste, sõprade ning pere vahel.

Üleüldiselt selgus, et vastanud olid väga heldes meeleolus, sest 64 protsenti inimestest väitis, et nende sissetulek kulub teiste inimeste peale: 31 protsenti vastanutest kulutab raha pereliikmete peale, 21 protsenti vaid lastele, 11 protsenti partnerile ning 1 protsent vastanutest kulutab rohkem raha sõprade kui enda peale.

Küsitluse läbi viinud firma esindaja väitis, et tegemist ei saa olla ka inimeste pühadeaegse heldusega, sest firma uuris inimeste kulutamisharjumusi terve aasta vältel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles