Kuus mehetüüpi, kellega sa ilmselt kokku ei jää

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehi on igasuguseid. On neid, kes oskavad naisi hoida ja muidugi on kahjuks ka neid, kellega pole mõtet suhtesse astuda, sest nad põhjustavad vaid südamevalu. Suhte alguses on märke, mis näitavad, et sellest asja ei saa, kuid ometi tahaks pimesi uskuda, et saab.

Kui soovid enda kõrvale leida meest, kes jääb püsima ja teeb sind õnnelikuks, siis pane tähele, mis tüüpi inimene ta on, kirjutab Huff Post.

Mees, kes unustab sinuga su sünnipäeva veeta

Vahet ei ole, kuidas otsustad oma sünnipäeva veeta. Olgu selleks suurejooneline pidu sõprade seltsis või koogikese mugimine teleka ees – su kaaslane peaks sel päeval olema sinuga. Kui ta just ei ela või tööta kaugel või ta mingil põhjusel ei teagi, et sul on tähtis päev, siis ei ole mingit põhjust, miks ta peaks sind olulisel päeval vältima. Tõsi on, et kõik inimesed ei pööra tähtpäevadele suurt tähelepanu, kuid kui see on oluline sulle, peaks see olema oluline ka talle.

Mees, kes ütleb: «Me ei saa olla koos, mitte praegu»

Kohtad meest, kes tundub imeline. Sa ei suuda uskuda, kui sarnased te olete, kui mõnus ja loomulik on temaga koos olla. Tundub, et te ei tülitse kunagi, sest konflikte pole. Just siis, kui oled kindel, et tahad temaga tõsisemat suhet ja näed vaimusilmis ühist tulevikku, lajatab ta šokeeriva teatega. «Ma ei ole oma eksist veel üle saanud.» Või soovib ta parasjagu keskenduda hoopis oma tööle või õpingutele ja palub, et sa oleksid kannatlik. Möödub veel mõni kuu ja sa mõistad, et oled temaga vaid tema mugavuse pärast. Jah, te ei tülitse, kuid tõenäoliselt vaid sellepärast, et teda ei huvitagi see, mida sa arvad.

Mees, kes on hullunult armukade

Lähed üle pika aja tüdrukutega välja ja ostsid selleks puhuks napi kleidi. Olgu, ta võib viisakalt paluda, et sa ei paneks seda kleiti selga või et sa kannaksid õlul mingit salli, sest ta tunneb end ebamugavalt kui nii paljastavaid riideid kannad. Kuid kui ta karjub su peale või käitub nii, et sa tunned end maailma halvima inimesena, siis ei ole ta ilmselt kõige parem kaaslane sulle. Eriti siis, kui ta hakkab kasutama vägisõnu või süüdistab sind petmises. Oluline on tunda, kust läheb piir. Kui su mees tõesti tunneb end halvasti ja ei taha, et sa end ilma temata välja minnes väga üles lööd, siis kuula ta ära. Kuid kui ta hakkab käsutama või ähvardama, siis on aeg talle vastu hakata.

Mees, kes sind kunagi välja ei vii

Asi ei ole rahas. Rõõmu teeks ka kõigest jalutuskäik pargis. See on aga tüüp, kes kutsub sind alati enda juurde koju aega veetma. Mees, kes kunagi ei pinguta, et sulle veidikenegi muljet avaldada.

Mees, kes on sust tunduvalt vanem ja ei taha kohtuda su vanemate või sõpradega, kuid kel on nii hea muusika maitse ja kes oleks väga tore kaaslane kui ta vaid ei jooks nii palju, lõpetaks ükskord ülikooli ja läheks sinna tööintervjuule, mis ta onu talle pool aastat tagasi sebis.

Rohkem polegi vaja lisada.

Mees, kes kohtleb halvasti kõiki peale sinu

See kehtib neile, kes on alles tutvunud, mitte neile, kes on juba pikemalt koos olnud. Tema on see mees, kelle kohta sind kõik teised hoiatavad. Mees, kel pole lähedasi sõpru. Tal on arvukalt endisi naisi ja ta halvustab pidevalt kõiki enda ümber. Kõiki, välja arvatud sind. Sulle võib esialgu tunduda, et oled seetõttu eriline, kuid tegelikult tüdineb ta ka sinust väga kiiresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles