Kirsti Timmer: aitamine ei ole alati mõne asja andmine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Mihkel Maripuu

Saate «Kodutunne» endine juht Kirsti Timmer rääkis ajakirjale Naised, et tänu saatele oli tal võimalus paljusid inimesi ära kuulata ning see oli tema jaoks väga oluline.

«On kujuteldamatu, kui palju on maailmas inimesi, kellel pole mitte kellegagi oma muredest rääkida. See, et mina sain nad lihtsalt ära kuulata ja anda neile võimaluse oma muret jagada, on minu jaoks väga oluline tegu,» nentis Kirsti.

«Suurim heategu, mis mulle on tehtud, on see, et alati, kui mul on olnud väga rasked ajad, on leidunud keegi, kes on olnud minu kõrval, on pakkunud mulle tuge, tröösti ja on aidanud. Aitamine ei ole alati mõne asja andmine, aitamine on märkamine, hoolimine teisest inimesest sinu kõrval. Ka välistelt edukad ja rikkad inimesed võivad olla oma südames väga üksikud ja õnnetud ja neil pole mitte kellegagi rääkida,» tõi ta näiteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles