Galerii: Siison ja Happy Socks korraldasid tõelise sokipeo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal toimus kodumaise moe- ja ilu e-poe Siison.ee ning Rootsist pärit sokibrändi Happy Socks ühine «Sokipidu», mille raames tähistati sokikaubamärgi täies mahus Eestisse jõudmist.

«HappySocksi näol on tegemist Rootsis sündinud sokibrändiga, mis on ennekõike tuntud oma silmapaistvalt värvilise ja mustrilise sokivaliku poolest,» rääkis brändi maaletooja Marko Uuk.Põnevat sokivalikut sai näha ka toimunud koosviibimisel, kus sokimodellideks olid - üllatus, üllatus - külalised ise, kelle seas näiteks sellised avaliku elu tegelased nagu «Eesti otsib superstaari» saatejuhid Henrik ja Karl-Andreas Kalmet, noored ja edukad Helene Vetik, Madis Nestor, Rauno Pello ning mitmed teised.

Siisoni esindaja Matthias Vutt rääkis omakorda, et Happy Socksil hoiti juba ammu silma peal. «Kui varasemalt olid Eestis saadaval ainult mõned üksikud «õnnelikud sokipaarid», siis lõpuks ometi leidus maaletooja, kes kogu Happy Socksi valiku Eestisse tõi,» lisas ta. Nii ongi antud hetkel Siisonisse müüki paistatud ligi 70 erinevat Happy Socks unisex sokipaari, lisaks on saadaval ka värvikirevad sukkpüksid.

Siison.ee on Eesti ilu- ja moekaupade e-pood, mis pakub suurimat valikut Eesti moedisainerite loomingust ning tooteid tuntud välismaa brändidelt. Siison.ee valikus on esindatud sellised kodumaised nimed nagu Lilli Jahilo, Tallinn Dolls, Liina Stein, VARKKI, MiNU, JOIK kui ka välismaised kaubamärgid Happy Socks, Pilgrim, Mint, Triwa, S’NOB, Couleur Caramel ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles