Gwen Stefani: emadus on olnud stressirohke

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwen Stefani
Gwen Stefani Foto: Reuters / Scanpix

Kui Yahoo! tegevjuht Marissa Mayer teatas hiljuti, et tema jaoks on emadus olnud lihtne, siis lauljanna Gwen Stefani tunnistas, et tal oli väga raske leida taskaalu kahe lapse eest hoolitsemise ja karjäärile keskendumise vahel.

Ansambli No Doubt solist Gwen Stefani ütles, et tema jaoks oli keeruline lindistada albumit ja samal ajal oma kahele pojale pühenduda, vahendab femalefirst.co.uk.

Stefani ja tema abikaasa Gavin Rossdale on abielus olnud kümme aastat ning neil on kaks poega: Kingston (6) ja Zuma (4).

«Olin tihti öösiti üleval, sest noorem poeg ei maganud ja tal oli korduvalt kõrvapõletik. Kui sain natukenegi und, ärkasin hommikuti ja tegin oma treeningut. Sellel järgnesid mu kolme rõivakollektsiooni puudutavad koosolekud ning siis sain veidi aega lastega veeta,» rääkis naine. «Umbes kella nelja paiku jätsin lastega taas hüvasti ja suundusin stuudiosse. Minu jaoks oli raske lastest eemal olla.»

Stefani on tuntud ka oma fantastilise figuuri ja kõhulihaste poolest, kuid naine ütles, et on pidanud suurest trennitegemisest loobuma. Ta tundis, et keha vajas puhkust ja pealegi võttis trenn palju aega – päevakava tervisliku tasakaalu hoidmiseks otsustas ta treeningule kuluvat aega lühendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles