Tüüpilisi seksinõuandeid emadele ja põhjuseid, miks need ei toimi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudest naisteajakirjadest võib leida artikleid parema seksi teemal, aga kas ajakirjade ja erinevate väljaannete seksinõuanded ka tegelikult toimivad?

Emad teavad omast kogemusest, et pärast laste sündi pole seks enam niivõrd kuum ega sage tegevus. Siin on mõned nõuanded, mida emad tihtipeale kuulevad, kuid mis tegelikult ei toimi, kirjutab Yahoo! Shine.

1. Ärge unustage eelmängu

Sageli leiavad vanemad seksi jaoks pisut aega kõigi teiste koduste tegemiste vahel: emade jaoks on esikohal ostunimekirja koostamine, päevauudiste lugemine, laste kodutööde kontrollimine, pesumasina tühjendamine... see nimekiri on lõputu. Ja nad peaksid oma repertuaari veel eelmängu lisama? Tõsiasi on see, et emad on eelmängu juba ammu unustanud.

2. Looge vastav meeleolu – küünlad, massaaž, seksikas pesu

Emade jõhkralt aus vastus: kui toas on normaalne lõhn ja naisel on seljas T-särk, milles pole ühtki auku, siis enam seksikamaks minna ei saa. Romantilise valguse jaoks võite tulesid kustutada või televiisori mängima jätta. Kui televiisorist tuleb parajasti mõni saade, mis sulle huvi pakub, jäta ka natuke heli peale, sel viisil ei pea sa lemmiksaatest ilma jääma.

3. Korraldage igal nädalal kohtinguõhtu

Teoorias on see tõsiselt hea mõte. Seda tasuks proovida, kuid see eeldaks, et igal nädalal on üks õhtu, mil keegi pole haige ega teisi plaane teinud. Lisaks on vaja sel õhtul ka lapsehoidjat või mõnd vastutulelikku vanavanemat ning sina ega partner ei tohiks olla väsinud, et õhtusöögile minna.

4. Planeerige oma kohtumised laste uneajale

Naistele ei meeldi, kui nad on ajasurve all, et orgasmi saada. See on sama hea, kui öelda emale, et maga siis, kui beebi magab – hea nõuanne, aga kõik ju teavad, et emad pole suutelised seda järgima!

5. Alustage päeva vahekorraga (pange äratuse ajaks tund aega varem kui tavaliselt)

Mida emadele tegelikult teha meeldib enne hommikust äratust? Magada. Ja nii ongi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles