Korrigeeriv aluspesu ehk saladused kleidi all

, Kaubamaja ajakiri Hooaeg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiil: Britta Ratas ja Ines Ratas
Modell: Kätlin Suvi (kannab rõivasuurust 42-44)
Meik ja soeng: Mammu
Stiil: Britta Ratas ja Ines Ratas Modell: Kätlin Suvi (kannab rõivasuurust 42-44) Meik ja soeng: Mammu Foto: Virge Viertek/Hooaeg

Kõik me soovime, et peokleit libiseks kehale kaunilt kurve rõhutades, aga mitte volte võimendades, kirjutab Kaubamaja ajakiri Hooaeg. Aga kuidas seda saada?

Rabavalt kauni tulemuse nimel pole sugugi vaja kuu aega kapsast krõbistada või jõusaalis rassida – piisab ka sellest, kui kleidi alla poetada kehakuju korrigeeriv pisike ja kaval pesutükk.

Parim osa naiseks olemise juures on kurvid – just selles peitub meie ürgne jõud. Kõik need järsud kõrgendikud ja lainjad tasandikud on just see, mis muudab iga naise ainulaadseks. Vormid on võrratud! Aga peale selle on need ka üsna pehmest materjalist, seega kergesti vormitavad just sellisel viisil nagu sa ise soovid. Kui olete kunagi õhanud ajalooliste leedide peente pihtade suunas, siis ärge põdege – see oli tühipaljas korsetitrikk, lahtipakitult oli naine umbes samasugune nagu mina või sina.

Kaasaja taljetekitajad on oma ajalooliste eelkäijate kõrval erakordselt leebed – siidised, painduvate tugiluudega ja rõivaste all pea märkamatuks jääva kõrgtehnoloogilise disainiga. Aga mis peamine – mõju on siiski rabav. Sinna, kus enne lainetas ühtlane ala, võib võluväel sipelgapiht tekkida, ja kus enne olid oma vormi juba üsna unustanud puusad, troonib korraga kena prink pepu.

Keha kaunimaks muutvaid pesulõikeid on väga erinevaid – laiemast vööst kuni aluskleidini välja, sõltub sellest, millist efekti soovid. Tavaliselt peab vett tõde, et kui soovid võimalikult voldivaba tulemust, vali pikem, kogu kehaosa kattev mudel – trimmiv body või kombinee.

Kui ihaldad aga ehmatavalt tillukese keskkohaga eputada, tee panus tugeva survega vööle või püksipaarile. Üheks lemmikuks on taljet ja puusi salendav lõige, mis tunneb suurt austust naise büsti suhtes – trimmiv osa lõpeb rinna all ja selle kõrval saad kanda just niisugust rinnahoidjat, nagu kõige paremini sobib.

Pea kõik maailma superstaarid näevad välja täiuslikud just sel lihtsal põhjusel, et neil on salapesu-trikid hästi käpas, nii et miks peaksime meie vähemaga leppima?

  • Kitsa seelikuga komplektis kindlustavad sulle voolujoonelise talje, pringi pepu ja saledad reied pikema sääreosa ja kõrge värvliga püksid.
  • Soovid oma pisikest pihta vööga rõhutada? Sokuta kleidi alla taljet märkimisväärselt väikemaks muutev vöö või püksipaar.
  • Kitsas kostüümis tulevad naiselikud kurvid täies ilus esile, kui kleidi varjus on rinna alla jääva lõikega kombinee. Büsti võid esile tuua just sellise uhke rinnahoidjaga nagu ise soovid.
  • Kleidi alla on parim lahendus body – mugav, kindlalt paigas ja mitte ainsatki volti, isegi kui lohakalt istud või tantsuplatsil pööraseks lähed.
     
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles