Populaarsust koguvad kontsata kõrged kingad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander McQueen
Alexander McQueen Foto: SCANPIX

Mõnda aega tagasi tundusid kontsata kõrged kingad kummalise fenomenina. Inimesed uurisid huviga Lady Gaga uuenduslikke kingi, mille disainis Jaapani moelooja Noritaka Tatehana. Usuti, et kapju meenutavaid jalanõusid kannab naine vaid laval, kuid Gaga on seda teinud ka vabal ajal.

Trend sai hoo sisse siis, kui nimekas moelooja Alexander McQueen «kabjad» oma kollektsiooni lisas, vahendab Genius Beauty.

Kui keegi arvab, et kontsata platvormkingad ei ole kantavad, siis ta eksib: väidetavalt on need kontsakingadest isegi mugavamad. Omamoodi kasulik on ka see, et kontsata kinga kandja on sunnitud kõndides oma keha õigesti hoidma ja ei suru kandu maha.

Sel aastal on olnud mitmeid kummalisi moetrende, mis pakuvad naistele suurt avastamisrõõmu. Ka kontsata kingad on muutumas üha populaarsemaks ning neid võib leida nii moedisainerite kollektsioonides kui ka levinud kaubamärkide seas nagu näiteks River Island ja New Look.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles