Movembrist osa võtnud mehed seksisid teistest rohkem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulus vuntsikandja näitleja Tom Selleck
Kuulus vuntsikandja näitleja Tom Selleck Foto: AFP / Scanpix

Movember sai küll läbi, kuid vuntse kasvatanud mehed peaksid võib-olla vuntside mahaajamisega natuke ootama, sest selgus, et movembrist osa võtnud mehed seksisid novembris rohkem kui nende sileda näoga sookaaslased.

Naiste seas läbi viidud küsitluse tulemusel selgus, et 60 protsenti õrnema soo esindajatest oleks nõus magama mehega, kel on vuntsid, kirjutab femalefirst.co.uk.

Küsitluse viis läbi kondoomitootja Billy Boy ja tulemused näitasid, et 48 protsenti küsitletud naistest peavad vuntse seksikaks. Tulemused näitasid ka seda, et mehed ja naised suhtuvad vuntsidesse erinevalt: 57 protsenti naistest magaks hea meelega mehega, kel on vuntsid ja 44 protsenti meestest arvas, et vuntsid tõmbavad naisi ligi.

Küsitletud meestest 3 protsendil olid vuntsid olnud üle viie aasta, 32 protsenti meestest kasvatas vuntse ekstra movembri jaoks ja 30 protsendil meestest polnud vuntse.

Kuidas mõjutas movember Sinu voodielu?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles