Demi Moore’il on uus noor kallim, kas sina tahaksid ka suhet noorema mehega?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Moore
Demi Moore Foto: Reuters / Scanpix

Psühholoog ja suhteekspert Jo Hemmings avaldab portaalis femalefrist.co.uk arvamust Demi Moore’i uue suhte kohta ja jagab nõu naistele, kes kaaluvad noorema mehega suhet luua.

Demi Moore’i uus kallim Vito Schnabel on 26-aastane: ta on 24 aastat noorem kui Demi ja kolm aastat noorem kui Demi endine kallim Ashton Kutcher.

Schnabelil on muide ka enne olnud endast vanemaid kallimaid, näiteks näitlejannad Liv Tyler ja Elle MacPherson. Ometi tundub, et juba 50-aastasena võiks Demi otsida pikaajalist ja kindlat suhet, ent millegipärast eelistab naine suhteid luua endast nooremate meestega ning sel puhul on alati oht, et suhe ei jää püsima.

Uuringutega on kindlaks tehtud, et kui suhtes on partnerite vanusevahe rohkem kui 12 aastat, siis üle paari kuu selline suhe ei kesta. Kui sul on aga tekkinud kiusatus endast noorema mehega suhe luua, siis siin on mõned faktid, mida tasuks arvesse võtta.

Plussid:

  • Noored mehed on reeglina füüsiliselt ja seksuaalselt kuumemad kui nende vanemad sookaaslased. Õllekõht on alles tulevikumuusika ja neil on rohkem energiat.
  • Naised saavutavad oma seksuaalse tipu 30-eluaastate lõpus, kuid meestel toimub see 20-eluaastate alguses. Seega ideaalne bioloogiline sobivus.
  • Kuum, noor kutt käe kõrval mõjuks iga naise egole hästi – see näitab maailmale, et sa suudad endiselt meeste päid segi ajada.
  • Noorematel meestel on ellu vabam suhtumine: söögi saab valmistada ka kodus olevatest asjadest, nad hoolitsevad oma välimuse eest ja on ühenduses oma emotsionaalse poolega. Seoses sellega avaldavad nad tundeid parema meelega ning on ühtlasi avatuma mõtteviisiga.
  • Noorema mehega suhtes olemine muudab ka sind nooruslikumaks.

Miinused:

  • Inimesed räägivad. «Kas see on ta poeg?», «Ta võiks tema ema ju olla!», «Ta ilmselt maksab talle» on valusad kommentaarid, kas oled nendeks valmis?
  • Õige mees, vale aeg. Kui tahad rääkida muusikast või filmidest, võib juhtuda, et tänu vanusevahele, pole te üksteise generatsioonide eelistustega kursis.
  • Pühendumine – 20ndates mehed hakkavad seda sõna kuuldes tavaliselt värisema. Nende eesmärgiks on veel ringi vaadata ja võimalikult palju kogemusi saada.
  • Ebakindlus: kas oled kunagi võimeline temaga end lõdvaks laskma? Sulle pakuvad konkurentsi nooremad naised, kes talle pidevalt silma viskavad, kas saad armukadedusega hakkama?
  • Tema roll perekonnas. Sul võib olla lapsi ja ehk sa enam ei soovi sünnitada, kuid tema on alles noor ja unistab esimesest pojast. Ja kui ta on ise veel lapsik, siis kuidas peaks ta hakkama saama sinu lastega?
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles