Kümme moodust, kuidas takistada meest petmast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamik mehi ei peta oma naisi sellepärast, et nad neid enam ei armasta. Mehed petavad sellepärast, et nad soovivad oma seksellu vaheldust.

Mõni kurdab, et tunneb igavust. Mehed tahavad, et partnerid neid ülistaks, nad tahavad oma vabadust säilitada, nad on tüdinud naistele pettumuste valmistamisest, nad tahavad partnerit, kes seaks neid maailma keskpunktiks, kirjutab YourTango.

Siin on kümme nõuannet, kuidas vältida seda, et mees sind petaks.

1. Ole aldis ise seksi alustama. Meeste jaoks võrdub seks sellega, et neid tahetakse. Tekita mehes ihaldusväärne tunne ning väljenda oma armastust füüsilisel teel.

2. Ole avatud eksperimenteerimisele. Väga lihtne on mugavaks muutuda ja kartus tundmatu ees võib takistada sul erinevaid seksuaalkogemusi saamast. Luba oma mehel endaga koos uusi asi kogeda, sest kui sina sellest keeldud, leiab ta kellegi, kes on seda nõus tegema. Sa ei pea tegema midagi, mis sulle vastumeelne on, ent luba endal kogeda uusi asju koos mehega, keda armastad.

3. Ära kaota end. Mehed astuvad suhtesse ja neil on selge ettekujutus inimesest, kellega nad pikas suhtes olla tahavad. See võib aga oluliselt erineda naisest, kellega nad kohtingutel käimist alustasid, mis tähendab omakorda, et naine hakkab end suhte jooksul muutma, et mehele meele järgi olla. Ning selle protsessi käigus kaotab naine iseenda. Hoia suhtes oma identiteeti, ära lase mehel dikteerida, milliseks sa peaks muutuma.

4. Ära muutu liiga kontrollivaks. Sageli suhtesse asudes ei märka me, et üritame suunata teist inimest tegema seda, mis meile kõige paremini sobiks. Hakkame virisema, süüdistama, kritiseerima, näägutama, ähvardama, karistama ja kontrolli nimel pistist pakkuma.

5. Kinnita talle, kui palju sa teda hindad. Mõnikord, kui naine «saab kätte» mehe ja abiellub, võib tekkida võlts kindlustunne. Pea meeles, et kõik suhted on vabatahtlikud. Inimene võib iga kell lahkuda. Oluline on hoida tervislikku suhet, mitte lihtsalt suhtes olla.

6. Anna talle aega tegeleda oma asjadega. Mõned mehed petavad, sest neile tundub, et nad on suhtes lõksus. Afäär annab neile vabadustunde, mille nad suhtes võivad kaotada. Anna mehele aega, et ta saaks vahepeal oma asjadega tegeleda ja olla ilma sinuta.

7. Ole teadlik oma tunnetest. Isegi seda teadvustamata, on naised vägagi võimekad oma mõtteid väljendama mitte sõnade, vaid emotsioonide abil. Anname edasi viha, raevu, kurbust ja pettumust. Kui mees tajub naise poolt selliseid tundeid, ei pruugi ta tingimata hakata neile lahendust otsima, vaid pöördub mõne teise naise poole, kes positiivsust kiirgab.

8. Sea oma suhe esikohale. Tihti on nii, et kui mees petab, siis ka naisel on «suhe», kuid mitte seksuaalne. See on pigem selline suhe, et naine seab esikohale midagi muud peale armusuhte. Selleks võib olla töö, lapsed, haige sugulane, heategevus või muu. Sea oma suhe kõikidest teistest tegevustest ja inimestest ettepoole – see on suhe, mis võiks ju igavesti kesta.

9. Õpi mehe armukeelt. Õpi oma mehe armastusekeel selgeks ja räägi temaga selles keeles regulaarselt. Ta teab, et on armastatud ja jääb sinule truuks.

10. Tuvasta mehe suhtemuster. Mõni mees arvab, et neile on geenidega kaasa antud vajadus olla mitmes seksuaalses suhtes korraga. Uuri varakult mehe eelnevate suhete kohta. Kui su mehel on eelnevalt olnud kombeks palju naisi magatada, siis pole tõenäoline, et ta sinu nimel muutuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles