Ära häbene seda, mis sul on ehk pluss-suuruses naiste stiilinõu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele
Adele Foto: Reuters / Scanpix

Kas piitspeenike on asendumas liivakellafiguuriga? Tundub, et sel punase vaiba hooajal on pluss-suuruses kuulsad naised Hollywoodile vinpalli viskamas.

Moeekspert Gretta Monahan jagab portaalis Stylelist kolme pluss-suuruses naise stiilisaladusi.

Adele

Vähesed naised oskavad musta kleiti nii kanda nagu seda teeb lauljanna Adele. Naine on tunnistanud, et tal on musti kleite igas suuruses ja stiilis, pisikeste täpikeste kui ka pitskaunistustega.

Väike must kleit ei pea sugugi igav olema. Otsi kleite, mil on julge, ebatavaline kaunistus ja mis muudaks figuuri voolujoonelisemaks.

Oprah Winfrey

Monahani sõnul on Oprah korduvalt tõestanud, et kena välimuse nimel ei pea tingimata ballikleiti kandma, sest naine on sageli kandnud vihmamantlit meenutavat riietust punasel vaibal.

Vihmamantli lõikega riietuse juures on oluline selle materjal ja dramaatiline krae, samuti sügav seksikas kaelus – kõik need õhkuvad õhtukleidilikkust. Kanna seda kitsaste pükste ja kontsadega ning see on sama hea kui viisakas kleit.

Christina Hendricks

Monahan on suur Christina Hendricksi fänn: «Hendricks kasutab Marilyn Monroe stiilipõhimõtet: ära häbene seda, mis sul on.» Hendricks eksponeerib ka oma jalgu julgemalt kui teised pluss-suuruses naised ning see lisab tema välimusele alati sensuaalset alatooni.

Monahan soovitab Hendricksilt eeskuju võtta ja õhtukleiti valides võtta selline, kus oleks ees lõhik, et oma jalgu näidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles