Esimene kohting: milliseid jututeemasid vältida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimesed kohtingud võivad olla potentsiaalsed lahinguväljad, seega on alati hea teada, mida teha ja – veelgi tähtsam – mida mitte.

Esimene kohting tekitab alati pingeid – kas ma meeldin kaaslasele? Kas mu riietus on sobilik? Mis siis, kui partner pole päris selline nagu mulle meeldiks? Sellised küsimused käivad tihti peast läbi enne kohtingule minekut, kirjutab femalefirst.co.uk.

Siin on mõned nõuanded, milliseid teemasid kohtingutel vältida.

Religioon

Religioon mõjutab inimesi erinevalt ja isegi kui tegemist pole uskliku inimesega, on tal kindlasti oma arvamus religiooni kohta. Teatud oludes võib religioon olla stimuleerivaks ja huvitavaks teemaks, kuid esimesel kohtingul oma uskumuste ning tugevate arvamuste avaldamine võib lõppeda katastroofiga. Religiooni teemat on targem esimesel kohtingul vältida.

Poliitika

Sarnaselt religioonile on inimestel erinevad arvamused ka poliitika osas. Esimese kohtingu atmosfäär peaks olema kerge ja flirtiv, vestlus sõbralik ning neutraalsetel teemadel, seega jätke poliitika jututeemade seast välja.

Eelmised suhted

Kõigil on ilmselt nii häid kui halbu suhteid olnud. See on vältimatu, et ühel hetkel suhte jooksul tulevad eelmised suhted teemaks. Hoolimata sellest oleks parem eelmistest partneritest rääkimist esimesel kohtingul vältida või siis mitte laskuda detailidesse.

Raha

Sügavad vestlused raha teemal või selle üle, kui palju keegi teenib, võivad jätta ebaviisaka mulje ning esimesel kohtingul ei tohiks raha teemaks tulla. Finantsküsimused võiks jääda privaatseks kuni on sobilik aeg neist rääkida. Oma pangaarve suuruse üle uhkeldamine jätab samuti negatiivse mulje ning kui mainid, et sul pole raha piisavalt, võid jätta mulje, et üritad meeleheitlikult vältida kohtinguarve tasumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles