Suhtes olevad inimesed on eluga rohkem rahul kui vallalised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi noor ja vallaline on tore olla, on ka suhtes olemisel omad plussid. Veebilehe Match.com poolt läbi viidud uuring tõestas, et suhtes olevad inimesed on eluga rohkem rahul ja naudivad ka oma tööd rohkem.

Lisaks sellele, et suhtes olles saab nautida teise inimese seltskonda ja kirge, selgitati nüüd välja, et suhtes olemine muudab elus kõik aspektid paremaks, kirjutab femalefirst.co.uk.

Uuringust selgus, et 93 protsenti vallalistest loodab lähitulevikus pikaajalist suhet leida ja 23 protsenti oleks nõus elukohta vahetama, et õnnelikus suhtes olla.

Võrreldes vallalistega, on suhtes olevad inimesed ka oma tööga tunduvalt rohkem rahul: 63 protsenti neist, kes on suhtes, on oma tööga rahul, vallaliste seas oli see protsent vaid 31.

Suhtes olemine võib mõjutada ka seda, kuidas inimene oma välimusse suhtub. 34 protsenti vallalistest on oma keha ja välimusega rahul, suhtes olevate inimeste seas on oma välimusega rahul 37 protsenti vastanutest.

Suhtes olles on ka perega suhtlemine lihtsam: 80 protsenti suhtes olnud vastanutest on oma peresuhetega rahul võrreldes 72 protsendi vallalistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles