Moegalerii: Karolin Kuusiku esimene autorikollektsioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moedisainer Karolin Kuusiku kodumaa metsade vaikusest ja salapärast inspireeritud esimene autorikollektsioon jõudis eile moepublikuni.

Kollektsioon «Vaikuse disain» hingab ühte rütmi metsaga, puudutab hinge sügavamaid soppe ning kandub märkamatult edasi disaini. «Looduse ülim rahu on minu peamiseks inspiratsiooniallikaks - sellest tingitud vaikset revolutsiooni soovin ka oma kollektsiooniga inimesteni tuua,» sõnas Karolin Kuusik, kelle jaoks kodumaa metsad ja selle asukad on energia ja loovuse ammutamiseks parim paik, ilma milleta on igapäevaelu raske ette kujutada. «Võime kuulata vaikust, märgata enda ümber toimuvat ning osata väärtustada just parasjagu käimasolevat hetke, on peamiseks põhjuseks, miks just praegu otsustasin välja tulla talv 2012 kollektsiooniga, selmet kevadsuvisele või ülejärgmisele hooajale pühenduda,» lisas ta.

Otseste märkide ja kaudsete sümbolitega rikastatud kollektsioonis on mõeldud nii meestele kui ka naistele. Omavahel on põimunud lihtsus ja luksus, muinasjutulisus ja armsus. Valikus on igapäevane riietus, üleriided ja pidulikud rõivad. Hoolega valitud kangad on kõrge kvaliteediga ning esindatud on kõik moekunstnik Karolini lemmikmaterjalid – pehme kašmiir, matt ja õhuline siid, peen vill ning villakrepp. Mitmekülgsete tehnikatega loodud tikandid rõhutavad kandja isikupära ja ainulaadsust.

Kiika põnevat galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles