Getter Jaani teab, kuidas laval ilus välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani raamatus "Jumestusjutud"
Getter Jaani raamatus "Jumestusjutud" Foto: Maiken Staak

Kristina Herodes kirjutab raamatus «Jumestusjutud» Getter Jaani huvist jumestamise vastu.

Päikesekiirest artist Getter Jaani särab laval alati täiuslikult meigituna, ehkki tänaval võib teda tihti näha ka täiesti naturaalses ilus. Jumestamise vastu tunneb Getter tõsist huvi – ta suudab teha endale lavagrimmi täiesti ise! Getter armastab katsetada uusi põnevaid toone ja tehnikaid nii enda kui ka teiste peal.

Getter on hästi kursis olukordadega elus, kus meik peab kestma, kestma ja kestma. Kas laval, prožektorite valgel või suurel ja säraval peol. «Püsiva meigi saladus on aluskreem, korralik make up base hoiab meigi kaua värskena. Kui tean juba ette, et meik peab peal püsima hommikutundideni, siis kasutan alati aluskreemi.»

«Meigipisiku olen pärinud oma emalt,» seletab ta rõõmsalt ega välista, et võiks lisaks laval laulmisele tulevikus kätt proovida ka stilisti või jumestuskunstnikuna. Meelahutusmaailmas kõik need oskused ju täiendavad üksteist suurepäraselt.

***

Loe lähemalt rahumeelsest rõõmupallist Getterist äsjailmunud raamatust «Jumestusjutud». Palju põnevat jumestamisest ja kuulsates kaunitaridest saad teada liitudes raamatu leheküljega leheküljega Facebookis. Särav artist Getter Jaani on kohal ka raamatuesitlusel Tartu Kaubamaja Apollos, kolmapäeval 28.novembril kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles