Kuu faasid kire ja armuelu mõjutajana

, ajakiri Üks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuu on sümbol, mis meenutab meile muutuste ja tsüklite väge. Kui jälgid end selle taustal, hakkad märkama, millal on sul rohkem, millal vähem energiat, millal oled avatum ja kirele vastuvõtlikum. Terviseajakiri Üks kirjutab, kuidas Kuu faasid armuelu mõjutavad.

Noorkuu (kasvav kuu)

Ajal, mil õhuke kuusirp kasvab täiskuuks, tuleb valida seniste ideede hulgast parimad ja need ellu viia.

Pea meeles: kasvav kuu on suurepärane sensuaalne abivahend, kui soovid suhte kasvu ja arengut või hoopis uut suhet. Noorkuuaeg sobib ideaalselt ka esimese kohtamise kordaminekuks, tervise kosutamiseks ja energia kogumiseks. Seega on praegu kasulik olla seiklushimuline ja katsetamisaldis.

Kuna kasvav kuu lisab julgust ja enesekindlust, võta süda rindu ja kutsu ihalusobjekt, kelle vastu huvi tunned, kohtama. Kui kõik ei sujugi kohe plaanipäraselt, saad ebaõnnestumistest ikkagi õppida ja seeläbi eesmärgile lähemale nihkuda.

Ka on siis igati sobilik äratada endas ihasid ja soove ning lisada vürtsi armuellu. Sensuaalsed küünlad, erootilised suupisted, ihaldusväärsed lõhnad ja massaažiõlid on vaid osa vahendeist, millega nüüd oma voodielu vürtsitada ning iga ihurakuga lähedustunnet ja head seksi nautida. Kui su fantaasial pole piire, tuleks vähemalt osa oma pöörastest ideedest nüüd ellu viia.

Täiskuu

Kui taevas sirab suur ümar latern, siis on kuu oma kõrgpunktis ja tal on kõige enam väge. See on pidutsemise, nautimise ja ka väikeste liialduste aeg.

Pea meeles: täiskuuaeg on sobivaim seksuaalmaagiaks, samuti tugevdab see enesekindlust ja usku oma ettevõtmistesse, sest ühtlasi tugevnevad ka kõik emotsioonid. See on äärmuslik, põnev ja viljakas aeg, mil on eriti hea pühenduda lähisuhetele või muuta oma suhteid, perekonnaseisu. Hea aeg kihluda või abielluda, esimest korda uue armastatuga voodisse minna, püüda last saada või viljastumiseks abi otsida.

Täiskuu ajal väljenda kallimale oma tundeid – silmast silma või kasvõi luulekeeles. Kingi talle midagi erilist, mis teil mõlemal vere keema ajab. Kui suvel pole midagi erootilisemat täiskuu valgel armunaudingute jagamisest, siis praegusel pimedal ja külmal ajal saavad hing ja ihu sama annuse naudingut armatsemisest toas, kuhu kuuvalgus sisse paistab. Kuna täiskuu ajal on raske olla täiesti mõistlik, pole see kindlasti põhjapanevate otsuste aeg. Küll aga on nüüd parim võimalus unistamiseks ning allasurutud emotsioonide vallapäästmiseks.

Vanakuu (kahanev kuu)

Aeg, mil kuu kahaneb täiskuust kuusirbiks, muundub ka energia: loovus ja aktiivsus asenduvad introvertsusega, tekib soov eneseanalüüsiks.

Pea meeles: Kahanev kuu on hea abiline, kui soovid vabaneda mõnest ebameeldivast käitumisjoonest, uskumusest või ebameeldivatest mälestustest ja hirmudest või halbadest harjumustest. Nüüd võib eriti selgesti ilmneda see, mis on su suhtes valesti. Teisalt suureneb soov tõmbuda kõige lähedasemate seltsi – mõnuleda koos partneriga kodus või kohtuda mõne kalli sõbraga. Ent ära võta riski kutsuda kohtama kedagi uut, kui te just erakordselt heas kontaktis ei ole.

Kuu kahanedes ilmselt väheneb ka seltsimissoov. Ka ei ole sa enam valmis kulutama asjadele, mis pole nii tähtsad. Küll aga võid tunda vajadust täielikult vabaneda inimesest, kes sulle mis tahes viisil haiget teeb, või soovid ennast või oma partnerit aste-astmelt paremini tundma õppida. Viimaseks puhuks poleks paha minna koos kallimaga tantrakursustele või teha koos partneriga läbi mõni seksuaalsust avardav rituaal. Kes sellest korra maitse suhu saanud, tahab neid naudinguid kogeda ikka veel ja veel…

Must kuu (kuu loomine)

See on aeg, mil kuud pole taevas näha või on näha ainult maa varjuga kaetud kontuure. Must kuu on sama väekas abiline nagu täiskuugi – vanasti usuti, et selle kuutsükli loomus on sünge ja avalduvad kontrollimatud jõud.

Pea meeles: See faas on seotud plaanimise ja halbadest harjumustest loobumisega. Must kuu on nimelt omamoodi sillaks surma ja taassünni vahel ning sellisena on ta võimas abiline sidemete läbilõikamisel vabanemaks suhetest, mis sulle enam midagi ei paku, vana eluperioodi mahajätmisel ja liikumisel ühest suhtest teise. Kuna inimesed on nüüd tavalisest vaiksemad ja mõtlikumad, kipuvad võrgutamiskatsed aga enamasti liiva jooksma.

Kuu loomine on parim aeg sügavaks mõtisklemiseks ja enesesse vaatamiseks, andes hea võimaluse hinnata oma suhteid kõrvalseisja pilguga. Vae oma suhteid teistega – mis on neis head, mis vajaks muutmist ja kuidas. Leia ka aega lähedase inimesega kahekesi olemiseks, et teha seda, mis mõlemale meeldib ja liikuda koos teadmatuse pimedusest selgelt teadvustatud sihtideni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles