Aastalõpupidustuste stiilispikker meestele: kitsas lips ja rinnarätik

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Kaubamaja kaubandusdirektori Edward Kösteri kinnitusel valitseb meestemoes konkreetsus – selge siluett, täpsed detailid ja head kangad.

«Meeste garderoobis tähendab see ülihea joonega rätsepatööd ja tippklassi materjale. Ülikond on stiili vundament ja selle kandmiseks pole kaugeltki vaja vaid tähtpäevi oodata,» ütles Köster. «Elu on lühike, igast päevast tasub endale pidupäev teha – näha šikk välja ning tunda oma heast välimusest rõõmu. Ei mehed ega naised tohiks unustada ka väärikat mantlit, kuna elame külmal maal.»

Naiselikku pitsimöllu asendavad meestemoes fantaasiarikkalt seotud kaelasidemed, efektsed nööbiliistud ja dekoratiivsed mansetid. «Kraede ja kontrastidega leidlikult mängides võib saada efektse tulemuse ka ilma lipsuta,» soovitas Edward Köster. «Kui aga otsustad lipsu kanda ja tahad kindlapeale moodne olla, tee panus kikilipsule või kitsale tumedas toonis lipsule heledamal särgil. Ning kindlasti lisa rinnarätik – talvemoe stiilne vigur.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles