Kuidas rinnahoidja ilusat välimust pikalt hoida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilusad rinnahoidjad on luksuskaup. Rinnahoidja pole ese, mida iga paari kuu tagant välja vahetada nagu mõnd T-särki või sokipaari. Ja isegi kui ostad sageli uue rinnahoidja, siis arvatavasti mitte mõnest pesubrändi poest, vaid pigem tavalisest rõivapoest.

Seega, kui lõpuks rinnahoidja soetad, tahad, et see peaks kaua vastu. Sa tahad, et see oleks värske ja pitsiline, ei muutuks topiliseks ning säilitaks oma värvi. Kuidas seda teha? Portaal Yahoo! Shine vahendab mõned nõuanded, kuidas rinnahoidjat ilusana hoida.

Pese rinnahoidjat kraanikausis. Viska oma rinnahoidjad korra nädalas kraanikaussi ja lase neil korralikult liguneda. Kraanikausis pesemine mõjub rinnahoidjatele paremini, kui pesumasinas. Laota rinnahoidja kuivama.

Osta kaks. See ei pruugi lihtne olla, kui ostad imekauni lukspesu, kuid kui ostad midagi odavamat, siis võta mitu tükki korraga (kehtib ka teiste riideesemete kohta). Kui tead, et kannad midagi igapäevaselt, ole valmis selleks, et ühel hetkel pead sellest loobuma. Et loobumine oleks lihtsam, varusta end kohe alguses mitme rinnahoidjaga.

Hoia rinnahoidjaid korralikult. Paljud naised pistavad rinnahoidjad ja teised pesuesemed sahtlisse, aga seda ei soovitata teha. Leia rinnahoidjatele eraldi koht, kus poleks niivõrd palju asju ning kus rinnahoidja traadid ei painduks. Rinnahoidja korve pole soovitatav üksteise sisse voltida.

Hoia valged rinnahoidjad valgetena. Valge rinnahoidja kipub pärast paari nädalat oma värvi kaotama. Kuid valget värvi aitab säilitada äädikas: viska rinnahoidja kraanikaussi ja lase peale külma vett. Lisa valget destilleeritud äädikat ja lase 20 minutit liguneda. Loputa korralikult.

Kanna erinevaid rinnahoidjaid. Kõigil naistel on oma lemmik rinnahoidja. Mõned kannavad sama rinnahoidjat iga päev. Kuid see pole parim moodus rinnahoidja eluea pikendamiseks. Veendu, et sul oleks mitu rinnahoidjat, mida vaheldumisi kanda saad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles