Moelooja Liisi Eesmaa lahkub Tallinn Dollsist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa
Liisi Eesmaa Foto: Erakogu

Eesti moe ühe eredaima kunstniku-visionääri Liisi Eesmaa ja rõivabrändi Tallinn Dolls teed on pärast kolmeaastast edukat koostööd läinud lahku. Hiljuti Tallinna moenädalal oma autorikollektsiooni Black Moon esitlenud moelooja on otsustanud nüüdsest pühenduda sooloprojektidele.

«Kasvasin nukumaailmast välja,» naerab Liisi Eesmaa. «Soov pühenduda oma autoriloomingule ei andnud enam rahu. Ja eks ma olengi rohkem soolonaine.»

Sellegipoolest vaatab Liisi oma Tallinn Dollsi kogemusele tagasi tänutundega. «Tänu seeriatootmise kogemusele on minu disainikeel arenenud palju kandjasõbralikumaks,» tunnistab ta.

Võrreldes varasemaga on Liisi Eesmaa looming liikunud küpsemate ja naiselikumate vormide suunas, mis ei tähenda aga säravate visioonide, liisieesmaalike vimkade ja talle omaste puhaste värvitoonide minetamist. Seda kinnitab ka tema viimane kollektsioon Black Moon, mille teevad eriti tähelepanuväärseks selle jaoks spetsiaalselt trükitud originaalmustritega kangad. Kollektsioonile saab silma peale panna Liisi Eesmaa Fashion nimelisel Facebooki küljel, lähemalt uudistada ja oma garderoobi soetada Sireen Vintage Salongis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles