Mehe amet reedab, milline ta on voodis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas mehe elukutse võib viidata sellele, kuidas ta voodis hakkama saab?

400 abielunaise seas tehtud küsitlus paljastas, et meeste elukutse mõjutab nende armatsemist. Psühholoog ja seksiterapeut Linda De Villers kommenteeris, et päevased tegevused võivad täiesti vabalt mõjutada seda, kuidas inimene õhtul käitub, kirjutab Yahoo! Shine.

Mehed vormides – tuletõrjujad, politseinikud, kullerid

81 protsenti nende naistest ütles, et seksikaim asi nende meeste juures on see, et nad hoolitsevad 100 protsenti selle eest, et naine saaks rahuldatud. 84 protsenti ütles, et nende voodielu on suurepärane või väga hea. 25 protsenti naistest aga tunnistas, et need mehed jätavad vahele eelmängu ja 35 protsenti naistest sõnas, et sooviksid mehes rohkem seikluslikkust näha.

Arstid ja tervishoiutöötajad

Väga romantilised ja suured kallistajad – 44 protsenti. 55 protsenti naistest ütles, et need mehed on parimad suuseksi tegijad, nimetades oma mehi «parimatest parimateks». 34 protsenti aga ütles, et neil meestel ei tule eelmäng üldse välja, sest see kestab liiga lühikest aega. Ja 36 protsenti naistest kurtis, et vahekorrad on liiga lühikesed (14 protsenti lisas, et mehel võib vaja minna viagrat).

Müügimehed

Seksivad kõige suurema tõenäosusega iga päev. Keskmisest mehest kolm korda suurema tõenäosusega on nõus proovima rollimänge. 74 protsenti naistest ütles, et need mehed saavad kõige paremini aru naiste eitavast vastusest ega ürita naist veenda seksima. 25 protsenti naistest lausus, et seks kestab liiga lühikest aega.

Tehasetöölised

59 protsenti naistest arvas, et seks võiks parem olla ja 20 protsenti koguni kirjeldas voodielu kui «nigelat». Ometi on tehasetöölised ühed kõige seiklushimulisemad voodikaaslased ning on tõenäoliselt nõus voodis proovima uusi positisioone ja sekslelusid.

Õpetajad ja riigiametnikud

100 protsenti nende alade meestest pühenduvad eelmängule. Sellest hoolimata ütles 30 protsenti naistest, et seks on liiga lühike. 61 protsenti naistest tunnistas, et need mehed armastavad kaisutamist.

Kunstnikud

Naiste sõnul on just nemad parimad armukesed. 73 protsenti kunstnikest rahuldab oma naist täielikult.

Ehitajad

58 protsenti seksivad enam kui kaks korda nädalas. 30 protsenti naistest ütles, et need mehed võiksid olla õrnemad. Teevad kõige väiksema tõenäosusega suuseksi.

Arhitektid ja insenerid

71 protsenti meestest tahab, et naine oleks täielikult rahuldatud. 92 protsenti neist ei unusta eelmängu ja 76 protsenti naistest ütles, et nende eelmäng on täpselt õige pikkusega.

Pintsakukandjad – advokaadid, konsultandid, majanduseksperdid

Kõige suurema tõenäosusega tahavad seksida iga päev. 46 protsenti neist on nõus proovima seksi uues kohas. Väga hea eelmäng, kuid ainult 56 protsenti naistest hindas seksi suurepäraseks või väga heaks.

Mehaanikud ja autojuhid

Väga head suuseksi tegijad. 95 protsenti neist pühendub eelmängule ja 39 protsendil on suurepärane voodielu. Kõige suurema tõenäosusega ostaks naistele söödavat aluspesu. Kuid enam kui kolmandik jääb  kohe pärast seksi magama.

Väikeettevõtjad

46 protsenti on nõus katsetama uusi poose ja tooma voodisse sekslelusid. Keskmisest mehest kuus korda tõenäolisemalt tooks voodisse ka piitsad, köied ja käerauad. 100 protsenti nende naistest kiitis meeste vastupidavust seksi ajal, kuid 30 protsenti sooviks pikemat eelmängu.

Arvutispetsialistid ja -tehnikud

On kõige väiksema tõenäosusega nõus naist rahuldama siis, kui mehel pole seksiisu, kuid naisel on. Ühtlasi kõige ebatõenäolisemad suuseksi tegijad. Sellest hoolimata keskmisest mehest peaaegu kaks korda suuremad kallistajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles