Inim-Barbie on päriselt olemas!

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix

Kui ukrainlanna Valeria Lukyanova selle aasta kevadel ülemaailmselt kuulsaks sai oma Barbie-nukku meenutava välimusega, tekkis paljudel küsimus, kas naine on ikka päriselt olemas? Tema välimus näis niivõrd läbimõeldud ja viimistletud, et kahtlustati fototöötluspettust. Nüüd on aga kindlaks tehtud, et jah, inim-Barbie on tõesti päriselt olemas.

Moldaavias sündinud Valeria, kes ise nimetab end Amatueks – tema vaimne nimi –, elab hetkel Odessas ja tegeleb peamiselt oma lauljakarjääri ning vaimsete harrastustega, kirjutab V Magazine.

Valeria ebanormaalselt peenike piht, silmnähtavad kehakumerused ning trendikas riietusstiil tõmbavad kahtlemata tähelepanu. Lisaks on neiul veel omad ilurituaalid – näiteks rõhutab ta oma kastepiisakujulisi silmi meigi ning läätsedega, et need eriti hästi välja paistaks. «Ma ei eita, et ma lähen inimeste ootustega kaasa. Mind lõbustab teiste reaktsioon, ma ei võta seda tõsiselt,» ütles neiu.

Milline näeb siis välja Valeria tüüpiline päev? «Hommikul ärgates saan näomassaaži ja veedan aega internetis. Mediteerin ja reisin oma astraalkehas ning seejärel teen jõusaalis trenni. Jalutan parima sõbrannaga ning õhtul valmistan armsamale süüa. Seejärel olen taas veidi internetis, loen, mediteerin ja lähen magama,» jutustas naine.

Kelleks Valeria ise end peab – lauljaks, modelliks või kunstnikuks? «Need on vaid erinevad tiitlid mu loomingulise potentsiaali kohta, kuid need ei kirjelda mu tõelist olemust. Ma olen kehavälise kooli õpetaja – see on rahvusvaheline kool, kus õpetatakse, kuidas oma kehast väljuda ja oma vaimses kehas reisida. Ma tean, et see on inimkonna tulevik ja sel on palju potentsiaali.»

Kas neiu on alati olnud huvitatud metafüüsikast? «Mind on lapsepõlvest saati huvitanud see, kes me oleme ja miks me eksisteerime,» sõnas naine. «Tänu mu ema suurele esoteerikaraamatute kogule, sain selle kohta palju lugeda.»

Kuidas suhtub Valeria sellesse, et tema internetikuulsus põhineb suuresti tema välimusel? «Ma usun, et tänu sellele on mul kohustus tuua rohkem head, valgust ja positiivseid tundeid inimestele. Tahan oma kunsti ja muusikat jagada ning rääkida inimestele oma vaimsetest ideedest. Kui tunned end õnnelikuna, tahad seda ka teistele rääkida, et teised sama tunneks.»

Kas negatiivsed kommentaarid üllatavad teda? «Ei. Ma tean, et kuulsusel on oma varjukülg, aga mina näen seda pigem positiivsena. Kui inimesed minust hoolivad, siis olen õigel teel. Oma päriselus ei kuule ma kunagi halbu asju.»

Internetis on Valeriat süüdistatud selles, et ta näeb kunstlik välja, et teda on muudetud kas arvutitöötluse või ilukirurgia abil. Kas selles peitub tõde? «Inimesed ütlevad tihti halbu asju nende kohta, kes soovivad end ideaalseks muuta. See nõuab suurt tööd, kuid seda tõlgendatakse sageli kirurgide või arvuti teenena. Internetis on palju videosid sellest, milline ma tegelikult välja näen. Mõned inimesed levitavad minu kohta laimu ja töötlevad mu pilte, et mulle haiget teha. Ma ei võta seda tõsiselt. Ma olen pigem meelitatud! See ongi edu. Olen õnnelik, et paistan neile ebareaalsena, sest see tähendab, et teen head tööd.»

Milline fakt võiks inimesi tõelise Valeria kohta üllatada? «Ma olen professionaalne mägironija. Matkan mägedesse ja elan seal neli nädalat järjest. Ma ei karda midagi, mulle meeldib riske võtta. Armastan teadmatust. Jälgin energiavoogu ja edastan selle vibratsioone oma loomingus. Minu arvates on seda muusikaga lihtsam edasi anda kui sõnadega.»

Valeriat on nimetatud venekeelse interneti kõige kuulsamaks naiseks.

Vaata fotosid Valeriast SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles