Mida pakuvad spaad peredele?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lustigem veekeskustes ja spaades: kuigi pileti- või perepaketi hind võib Eesti keskmist palka teenivad huvilised esmalt pahviks lüüa, tasub selle nimel siiski raha koguda, sest spaades käib ju tervis ja rõõm käsikäes. Pidil on Aura veekeskus Tartus.
Lustigem veekeskustes ja spaades: kuigi pileti- või perepaketi hind võib Eesti keskmist palka teenivad huvilised esmalt pahviks lüüa, tasub selle nimel siiski raha koguda, sest spaades käib ju tervis ja rõõm käsikäes. Pidil on Aura veekeskus Tartus. Foto: Margus Ansu / Postimees

Uurisime, mida pakuvad sügishooajal peredele meie spaad. Kuigi paljud spaahotellid on keskendunud täiskasvanute eest hoolitsemisele, leidub neidki, kuhu oodatakse peresid. Täpsema ülevaate saad netiküljelt puhkaeestis.ee.

-         Pärnus asuv spaahotell Sõprus pakub perepaketti emale ja isale ning kahele lapsele. Paketis on üks öö peretoas koos buffet-hommikusöögiga, õhtusöök kogu perele, tasuta parkimine, neli piletit mõnele Endla teatri lasteetendusele ning mängutund boolingus.

-         Narva-Jõesuu spaa ja sanatoorium pakub paketti «Tervendav puhkus», ööbida saab kolmeinimesetoas, beebivoodi tuleb tellida eraldi. Nelja päeva jooksul võib piiramatult kasutada saunamaailma ning võtta neli protseduuri, kuid need tuleb eelnevalt broneerida.

-         Värska sanatooriumi perepakett on mõeldud täiskasvanutele ja kuni kahele lapsele. Veepargis, saunades ja jõusaalis võib veeta aega pidevalt, ent nimekirjast saab valida täiskasvanu kolm ja laps kaks protseduuri päevas.

-         Toila sanatooriumis on pakkuda pakett «Puhka koos lapsega!», sealhulgas viirushaiguste ennetus.

-         Rakvere AQVA spaahotellist saab võtta paketi «Terve pere», mis võimaldab muu hulgas lebada kogu perega pool tundi kõrbeliival ning saada sealt ka spetsiaalne valguslaeng ning täiskasvanu võib valida ühe massaažikorra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles