«Saladused»: kas enesesalgamisega annab päästa peret?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused
Saladused Foto: Kanal 2

Seekordne «Saladused» tõi ekraanile uued lood elust enesest. Nägime, kuidas seksuaalne rahuldamatus võib viia ootamatu tulemuseni ja enese salgamine pere päästmise nimel ei pruugi tuua oodatud tulemusi.

Esimeses loos saime tuttavaks Geaga, kellel tuli pere kooshoidmise nimel teha paljudele arusaamatuid samme. Nimelt ei olnud Gea elukaaslane Paavo sugugi aru saanud pere hoidmise põhitõdedest. Kooselu ja lapse kasvatamine ei tundunud olevat Paavo prioriteetideks. Paavo seiklused lõppesid aga suguhaigusega. Oma osa sellest sai ka lapseootel

Gea, kes vaatamata kõigele siiski peret koos hoidma soostus. Gea ei näinud muud võimalust, kui postitada kuulutus seksportaali sponsorit otsides.

Kas Gea käitumine võib kunagi ka lootusrikkama lõpuni viia? Seda kahjuks meie ei tea. Igal juhul on ka selle lool omad õppetunnid, millest tasuks üht koma teist kõrva taha panna.

Üks asi on sundolukord, kus sageli ei pruugi kaine mõistus õigel ajal suunda näidata, teine asi aga hoopis olukord, millele seletust vägagi raske leida. Teine lugu rääkis Irmast, kelle seksuaalsus paljudele silmad ette tegi.

Suhe uue poisiga viis Irma vanemate kodunt poiss-sõbra juurde, kus lisaks poiss-sõber Agole jagasid korterit ka tolle vend ja tädipoeg. Eneselegi ootamatult avastas Irma end suhtes olevat kõigi kolmega.

Tulemuseks oli see, et Irma jäi beebiootele ja keegi ei tea, kes on tegelikult lapse isa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles