Modell Miranda Kerr avaldas oma ilu saladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Miranda Kerr nägi imeline välja hiljuti pesubrändi Victoria’s Secret moe-showl, milles peitub tema ilu saladus?

Portaal femalefirst.co.uk kogus kokku Miranda Kerri ilunõuanded ja küsis nende kohta ekspertidelt kommentaare, et naised saaksid neid ka omal nahal järgi proovida.

«Ilusa naha nimel söön palju rohelist, võtan klorella toidulisandeid ja joon palju vett.»

Eksperdid: «Klorella vetikates on võimas kombinatsioon toitaineid, mis aitavad mürkainetel kehast väljuda ning puhastavad nahka ning keha, parandavad energiavaru, und, juukseid ja ennetavad küünte lõhestumist.»

«Mul ei möödu päevagi ilma kookosõli kasutamata.»

Eksperdid: «Kookosõli on niivõrd populaarne, sest sel on positiivne mõju nahale, juustele ja see on hea ka toiduainena. Kookosõli imendub kiiresti naha sisse ja muudab selle pehmeks ning siledaks. Seetõttu on see ideaalne kuiva ja kareda naha puhul ning seda on hea kasutada ka pärast päevitamist, sest see sõna otseses mõttes sulandub naha sisse. Kookosõli on ka hea juuksepalsam ning see sobib hästi salatitesse või toiduõliks.»

«Olen üpris pikka aega tegelenud pilatese ja joogaga, lisaks teinud ka jõutrenni ning toitun ülitervislikult.»

Eksperdid: «Pilates mõjub hästi lihastele, muudab paindlikumaks ja liikuvamaks. Kui pikka aega pilatesega tegeleda, aitab see vastupidavamaks muutuda, kasvatab lihaseid ja parandab oluliselt enesetunnet.»

«Emana pole mul enam niivõrd palju aega oma naha eest hoolitseda. Mulle meeldib kanda näole ööseks kibuvitsaõli. Selles on palju antioksüdante ja see muudab naha nooremaks. Kannan selle õhtul peale ja ärkan hommikul säravana.»

«Joon igal hommikul sooja vett sidruniga ning päeva jooksul üritan võimalikult palju vett juua.»

Eksperdid: «Vee joomine on väga oluline. Vesi moodustab 60 protsenti meie kehakaalust ning kannab toitaineid erinevatesse organitesse, aidates sel viisil reguleerida kehatemperatuuri ja «õlitades» liigeseid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles