Meestele: kingitused, mida ükski naine saada ei taha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olgem ausad, erinevate tähtpäevade puhul tehtavad kingitused on enamasti jamad. Need on kas üle pingutatud (mida mees tõestada proovib?), liiga tühised (mis mõttes?) või lihtsalt tobedad (tõsiselt, see mees ei tunne mind üldse!).

Kuigi ka meestele on raske kingitusi teha, pöördume sel korral portaali TheStir abiga aga ainult meeste poole, et jagada mõned näpunäited, mida naistele kinkida ei tasuks.

1. Midagi, mida naine on maininud, et tal võib tarvis minna ning mida saab osta mõnest ehitus- või kodutarvetepoest. Kui naine muuseas mainib, et tal oleks vaja uusi töökindaid või lillepotte, siis on väga armas, kui mees talle need toob. Aga see pole armas siis, kui mees toob need talle mõne tähtpäeva puhul kingitusena. Jah, see näitab, et sa kuulad teda, aga tähtpäevade puhul peaks natuke rohkem vaeva nägema.

2. Midagi, mis teeb sinu elu paremaks, kuid tema oma mitte: piletid jalgpallimängule, su lemmikbändi kontserdile või sinu valitud action-filmile. Mõtle tema, mitte enda peale.

3. Midagi, mil pole mõtet. Kas su naine kannab ehteid? Ei? Miks sa talle siis käeketi tahad osta? Mõtle, enne kui ostad.

4. Midagi, mille ostsid allahindluse ajal vaid seetõttu, et see oli odav. See salli ja kinnaste komplekt on küll 50 protsenti odavam, aga kas naisel pole juba midagi taolist? Allahindlus ei tähenda, et kõike tingimata ostma peaks.

5. Midagi lastele. Oih, kas sellisena sa teda näedki? Kõigest su laste emana? Koduse emana, kes pole enam seksikas? Aastapäevakinkide puhul hoidke lapsed mängust väljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles