Lauren Conrad: minu soengu tegemiseks kulub seitse tundi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mavrixphoto / Scanpix

Lauren Conrad sai aastaid tagasi tuntuks MTV reality-saatest «Laguna Beach», seejärel sai naisest ajakirjade pidev kaanetüdruk, mitme raamatu autor, kahe rõivakollektsiooni looja. Ta näeb alati laitmatu välja ning käib stiilselt riides ja nüüd on teada ka tema kaunite soengute saladus.

26-aastane naine ütles hiljuti antud intervjuus, et tema veatute soengute tegemiseks kulub tavaliselt seitse tundi. Tõsi, mitte küll igapäevaselt, vaid glamuursete ürituste või pildistamiste jaoks, kirjutab Daily Mail.

Miks Conradi soengutega nii kaua läheb? Sest naine kannab tihti juuksepikendusi. «Mu soengu tegemiseks kulub kuskil seitse tundi, seega me tavaliselt tellime omale süüa ja joome šampust,» jutustas ta.

Rääkides oma rõivakollektsioonidest, ütles Conrad, et leiab inspiratsiooni pigem ajatutelt klassikutelt. «Kui otsime inspiratsiooni jaoks fotosid, siis suurema tõenäosusega võtame eeskujuks Audrey Hepburni või Brigitte Bardot stiili, kui midagi tänapäevast,» sõnas Conrad.

Conradi sõnul pole ta ise tingimata kõrgmoe järgija, talle meeldib disainerrõivaid kokku sobitada mõne levinud poeketi kaupadega.

Naine lõpetas intervjuu rääkides sellest, kuidas tal elus on vedanud.

«Ma tunnen, et olen tõeline õnneseen. Ma teen paljusid asju, mida ma armastan. Ma töötan palju ning minu jaoks on tähtis, et ma oma tööd naudiks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles